Mehmet Şimşek bana hak verdi

Eskişehirspor’un file bekçilerinden Melih Ağa sosyal medyada içini döktü. Sözleşmesinin kendisinin değil kulübün feshettiğini açıklayan 28 yaşındaki kaleci, “hakkımda çıkan yalan haberler beni üzüyor” dedi.

Mehmet Şimşek bana hak verdi
banner127

Melih Ağa’nın yapmış olduğu paylaşımlar şu şekilde;

“Sevgili Eskişehirspor taraftarları. Son zamanlarda benim ile ilgili çıkan haberler ve sosyal medyada yapılan paylaşımlar beni derinden üzmektedir. 

25 Şubat tarihinde Samsunspor maçından sonra sportif direktörümüz Murat Daldık tarafından hocanın raporu doğrultusunda bundan sonraki antrenmanlara U19 takımı ile çıkacağım iletildi. 

Takip eden süreçte hiçbir şekilde bana antrenman programı verilmedi, ben de evde bireysel antrenmana devam ettim. Ben geri çağrılmadığım için de A takım ile antrenmanlarına katılmadım. Daha sonra sosyal medyada 10 Haziran tarihinde 2 yıl daha sözleşmenin kulüp tarafından tek taraflı fesh edildiğini öğrendim. 

İşin aslını öğrenmek için durumu avukatıma bildirdim ve 5, 6, 7, 8 Nisan tarihlerinde kulübe noter getirildiğini ve antrenmanlara çıkmadığım için tutanak tutulduğunu öğrendik. Kaldı ki antrenmana dönmem için bana hiçbir şekilde ulaşılamadı. Yani arkamdan iş çevirilip, haksız fesih yapıldı. Bununla ilgili bütün delilerin telefonumda kayıtlı olduğunun bilinmesini isterim. 

Bilinmesini isterim ki, 3 yıllık zaman zarfında aldığım maaş toplam bir elin parmaklarını geçmez. Geldiğim ilk yıl olan 2018'de 5 aylık alacak ve peşinat ödenmesinden de kulübün içinde bulunduğu zor durumdan dolayı vazgeçmiştim. Sizlere soruyorum hangi çalışan 10 aylık maaşının 5 ayından vazgeçip yarı yarıya fedakarlık yapar? Geçen sene de sözleşmem bittiği halde imza atmadan antrenmanlara çıkan ilk futbolcu bendim. 

Bugüne kadar yaptığım fedakarlıkların karşılığını bu şekilde olması beni çok üzdü ve hala üzmektedir. Yakın zaman içerisinde başkanımız Mehmet Şimşek ile görüşüp bu durumun hepsini kendine ilettim, sağolsun o da uğradığın haksızlığa hak verdi.

Bir diğer konu ise son zamanlarda konuşulan söylemlerde benim fiyat artırımına gittiğim. Önceden tamam, geleceğim, anlaşalım deyip sonra vazgeçtiğim haberleri beni daha çok üzüyor. Bunca fedakarlık yapan bir futbolcunun bunları yapıyor olması sizlere inandırıcı geliyorsa takdiri size bırakıyorum.

Sonuç olarak Eskişehirli olmayan ancak Eskişehir'de gibi kulübün bu kadar sahiplenen bu kardeşinizin yaptığı fedakarlıkları hoş karşılayın. Keşke elimden daha fazla gelseydi, daha çok yapabilsem. Bundan sonraki süreçte ne olur bilmiyorum ama yeni oluşan yönetim bir başarıya aç teknik kadroda güzel günler yakın olduğunu bilmek beni umutlandırıyor. Allah onların yardımcısı olsun. 

Son olarak bu kutsal formayı daha önce nasıl gurur ve onurla taşıdıysam, bundan sonra da taşımaya her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
furemen
furemen - 3 yıl Önce

Kulüpte neler oluyor,kimler hangi hezeyanlara imza atıyor haberimiz yok.Bu kulübü taraftardan başka seven yok

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30