Mehmet Şimşek'ten destek çağrısı

Isparta 32 Spor maçı için şu ana kadar 350 bilet satıldığını açıklayan Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek taraftarları 5, 10 ve 20 liradan satılan biletlerden alarak kulübe destek olmaya davet etti.

Mehmet Şimşek'ten destek çağrısı
banner127

İşimizi gücümüzü bırakıp günde en az iki kapı geziyoruz diyen Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek biraz destek rica etti.

Kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Şimşek sitem dolu ifadeler kullandı. Mehmet Şimşek paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Günlerdir tüm yönetim kurulu gece gündüz iyi yada kötü bir şeyler yapmak için çalışıyoruz. İşimizi gücümüzü bırakıp günde en az iki kapı geziyoruz. İnsan biraz acır. 'Kimse bu adamlara destek olmuyor, bari biz arkalarında duralım' der. Isparta 32 Spor maçı için satılan bilet 350... Twit bu kadar”

Bilindiği üzere bu sezon satılan bilet ve kombinelerin gelirlerinin tamamı Eskişehirspor’a kalıyor. Biletlerden satın almak ve Eskişehirspor’a destek olmak isteyen taraftarlar Hamamyolu Yediler Parkında bulunan gişeden satın alabiliyorlar. Zorlu mücadelenin biletleri ayrıca Passo.com.tr ve Passo Mobil uygulamasından da satın alınabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2021, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30