Mesele Eskişehirspor'u yönetmek!

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler Eskişehirspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu. ES TV’de yayınlanan Eskişehir’in Nabzı programına katılan Güler, “İçinde bulunduğumuz süreci yönetmek kolay değil.Almak değil yönetebilmek mesele. Köklü çözümler üretmek lazım” dedi.

Mesele Eskişehirspor'u yönetmek!

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, “Bunu yok saymak mümkün değil. Futbol camiası da endüstri haline geldi. Planlarınızı da buna göre yapmanız lazım. sadece Eskişehirspor’un sorunu değil aslında bu tüm futbol kulüplerinin yaşadığı kaos var şu an. Biz Eskişehirspor noktasında baktığımız zaman da Eskişehirli aktörler de korkuyor ve ürküyor burada pozisyon alma adına. Topyekûn bir mücadele ile başlamak lazım aslında. Geçen hafta Bolu maçına çıkmadan önce hızlı bir şekilde telefonla kampanya yapıldı mesela. Futbolcular para alamıyor vs. Kent sahip çıktı. 200 bin civarında para toplandı. Bunlar sağlanır her zaman” dedi.

“İçinde bulunduğumuz süreci yönetmek kolay değil” diyen ETO Başkanı Güler, “Almak değil yönetebilmek mesele. Köklü çözümler üretmek lazım. Burada finans üretmek çok önemli. Finans kaynaklarını yaratacaksanız hem hükümet kanadından hem yerel kaynaklardan bir takım şeyler üretmeniz lazım. Bu da çalışmayla oluyor. Orası kimsenin güdümünde olmamalı. Ben varsam varım olmamalı. Döngüyü sağlamak açısından finans yapısını sağlayabilirsek Eskişehirspor bunun üstesinden gelir. Doğru hedefler, doğru planlama. Kampanyalara her zaman destek olmaya çalıştım. Eskişehirspor’u çok seviyorum” diye konuştu.

(Haber Kaynağı: Anadolu Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2018, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30