Milli takımdan yorgun döndü

İlhan Var, "Buğra Çağlıyan’ı oynayabilecek şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Milli takımdan yorgun dönmüştü. Döndükten sonra Akhisarspor maçında çok güzel bir performans sergiledi. Kupa maçına ilk 11’de başladı. Düşündüğümüz bir şeyler vardı. Onları yapıp yapamayacağına baktık."

Milli takımdan yorgun döndü
banner115

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var Instagram’da Forza Eses Tv’nin konuğu oldu. Emrah Şahin’in sorularını yanıtlayan İlhan Var programda özetle şu ifadeleri kullandı;

İBRAHİM HALİL ÖNER
"Biz kimseyi kadro dışı bırakmadık. İbrahim Halil Öner’e bu kulüp çok şans vermiş. Biz geldik, biz de kendisine şans verdik. Bir noktadan sonra kendisini dinlendirelim dedik. İstediğimiz performansı alamıyorduk. Bir arayış içerisine girdik. Altyapıdan Onur Arı ve Göktuğ Kaan Ünüvar’ı forvet oyuncuları olarak A takıma dahil ettik. Melih Nezir’i bu oyuncular ile beraber sayabiliriz. Göktuğ Kaan Ünüvar ile Onur Arı şuan Covid-19 süreci geçiriyorlar. Bu sebeple kendilerine forma veremiyoruz. 

ERDAL AKDARİ
Erdal Akdari stoper ve sol bek özellikleri olan bir futbolcu. Onur Bayramoğlu uzun bir süredir Eskişehirspor forması giyen bir oyuncu. Forvet arkası ve santrafor oynayabilen, gole yakın bir oyuncu. Hangi mevkide görev versek elinden geleni yapıyor. Efendi ve takıma ağabeylik yapan, eğitici özelliği olan bir oyuncu. Oyuncular ile iletişimi de çok iyi. Joker gibi bir isim. İyi niyetiyle, sakatlığı olsa bile, yorgun olsa bile sahaya çıkıyor ve Eskişehirspor için oynuyor. Ben şahsım adına Onur Bayramoğlu’na çok teşekkür ediyorum.

MEVLÜT ÇELİK
Mevlüt Çelik’i zamanında A takıma alan benim. Normalde duran topları kullanma önceliği Mevlüt’te. Ancak kaleye uzak bir noktada serbest vuruş kazanırsak, hava hakimiyeti iyi olan bir oyuncu olduğu için onu ceza sahasına gönderiyoruz. Onur, Sezgin, Mevlüt bu üç oyuncu rakip ceza sahasında hava toplarını kaleye gönderebilecek isimler. Kaleye yakın noktadan frikik kazanmıyoruz ki Mevlüt vursun.

EKREM KILIÇARSLAN
Ben burada çalışırken Ekrem Kılıçarslan, Boffin ve Kayacan’ın yedeğiydi. Kendisinin o günlerden tanıyorum. Kendini geliştirmeye çalışan bir kaleci. Oynadıkça daha iyiye gidiyor. Ekrem’in performarmasından memnunum. Takıma çok faydalı bir oyuncu.

BUĞRA ÇAĞLIYAN
Buğra Çağlıyan’ı oynayabilecek şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Milli takımdan yorgun dönmüştü. Döndükten sonra Akhisarspor maçında çok güzel bir performans sergiledi. Kupa maçına ilk 11’de başladı. Düşündüğümüz birşeyler vardı. Onları yapıp yapamayacağına baktık. Oynatmak için hazırlamaya çalışıyoruz.

HASAN ULAŞ UYGUR
Hasan Ulaş Uygur’a iki kez ilk 11 şansı verdik. Kendi mevkisinde oynayabilmesi için, o alanda olan oyunculardan daha iyi performans sergilemesi gerekiyor. Biz performansa göre forma veriyoruz. O mevkide oynayan Tolga Yakut rezerv kadrodan geldi ve formayı aldı. Onurhan Uyanık tam oynamaya başladı. Covid-19 belasına yakalandı. İyileştikten sonra yeniden kendisine forma verebileceğiz. Bu takıma hizmet etmeye çalışan her oyuncu benim için kıymetlidir. Biz oyuncularımızı antrenmanda çok iyi takip ediyoruz. Hasan Ulaş’ın da sabırla çalışması gerekiyor. Zamanı gelince formayı alacaktır."


 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2020, 02:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30