Muhteşem destek verdiler

Cem Karaca: "Eskişehirspor taraftarının önünde maçlara çıkmak çok kıymetli bir durum. Takıma en az yüzde 30 katkı sağlıyorlar. Takımı gerçek anlamda ateşliyorlar. 9 kişi kalmamıza rağmen muhteşem destek verdiler ve sahadan 1 puan ile ayrıldık."

Muhteşem destek verdiler

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cem Karaca TÜFAD'ın konuğu oldu. 

Gerçekleştirilen sohbette Cem Karaca şu ifadeleri kullandı;

 “Camia olarak ‘biz’ mottosu ile yola çıktık. Savaşan ve mücadele eden bir kadro kuracağımızın sözünü vermiştik. Şanlıurfaspor maçından sonra sosyal medyaya düşen fotoğrafları gördünüz. Oyuncularımız yaralanmalar yaşasalar dahi kanlarının son damlasına kadar pes etmiyorlar. Genç oyuncular ile mücadele ediyoruz. Teknik kapasitemiz her hafta daha iyiye gidiyor. Zamanla çok daha iyi seviyelere geleceğiz. 

Oyuncularımızın saha içerisinde vakit geçirmek adına yaptıkları hareketler nedeniyle eleştiriler alıyoruz. Futbolcularımızı bu konuda uyarıyoruz. Geçmişten gelen bir sıkıntı var. Geçen sezon önde oldukları maçlarda puanlar kaybetmişler. Bilinçaltından gelen bir durum. Zamanla bu durumu aşıp futbolumuzu oynayacağız. Futbolculara vakit geçirin diye asla bir talimat vermedik. Bir daha böyle bir şey görmek istemiyorum diye son toplantıda kendilerine söyledim. Bize yakışmıyor. 

Oynacağımız maçların analizlerini yapıyoruz. Ekibimde rakipleri analiz eden arkadaşlarım var. Bunun meyvesini Karacabey maçında direkt olarak aldık. Rakibimizi daha önceden izlememiş olsak farkı bir oyun anlayışı ile maça çıkabilirdik. Şanlıurfaspor maçında da rakibimizi tanıyarak sahaya çıktık.

Eskişehirspor taraftarının önünde maçlara çıkmak çok kıymetli bir durum. Takıma en az yüzde 30 katkı sağlıyorlar. Takımı gerçek anlamda ateşliyorlar. 9 kişi kalmamıza rağmen muhteşem destek verdiler ve sahadan 1 puan ile ayrıldık. 

Antrenmanlarımız çok keyifli geçiyor. Oyuncularımız antrenmana doymuyorlar. Ekstra çalışma için benden izin istiyorlar. Çalışmak ve mücadele etmek istiyorlar. En önemlisi mutlular. 

Pazar günü zor bir maç bizi bekliyor. Puan veya puanlar ile dönmek istiyoruz. Kırklarelispor maçında iki oyuncumuz olmayacak. Hasan Ulaş Uygur ve Tolga Yakut kırmızı kart cezalısı olacaklar. Yerlerine oynayacak oyuncular belli değil. Forma ortada. Antrenmanlarda en iyi performansı gösteren, formayı en çok isteyenleri sahaya süreceğiz. Forma dağıtımında adaletli davranacağız. Sistemimize en uygun olan, bize en iyi şekilde katkı verecek isimleri tercih edeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30