Murat Diri'den Aydıner'e cevap!

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Lideri Murat Diri, ES TV'de yorumcu Ayhan Aydıner'in kendisi ile alakalı yaptığı yorumlar için oldukça sert bir cevap verdi.

Murat Diri'den Aydıner'e cevap!
banner115

Murat Diri sosyal medya hesabından yayınladığı mesajlarında, "Bu asalakları televizyona çıkarmak gerçekten çok üzücü. Şehrin yerel kanalı olan ESTV üniversiteleri olan akademisyenlerle dolu bir şehirde daha konuşmayı bile bilmeyen, yorum yaptığı konu hakkında zerre bilgisi olmayan. Birileri tarafından konuşturulduğu besbelli olan bir çapsız. Hani derler ya; kuş kadar beynin yok, uçmaya çalışıyorsun diye. Taraftar yönetim işlerine karışmazmış, deplasmana gider gelir bilet alırmış. Bu kadar mı çapsız bir yorumculuk yapılır. Birisi bu aptala Eskişehirspor taraftarının neler yaptığını anlatsın diyeceğim ancak anlamaz. Biz Kaan Ay gitsin Osman Taş gelsin diye hiç bir yerde konuşmadık. Kaan Ay mevcut yönetimle bu işi götüremez dedik. Ama bu asalak belli ki birileri tarafından konuşturulmuş. Zira ne hakkında konuştuğunu bile bilmiyor. Çok üzücü. Yalancıyı sevmedikleri için böyle bunlar. Asalaklar. Eskişehirspor ile ilgili hiçbir şey bilmediği apaçık ortada. Yönetici Esstore işletebilir miymiş! Yahu vallahi yazık. Geçmiş yıllarda hem tribün Lideri hem dernek Başkanı hem de yönetici olarak Mustafa Akgören Esstore işletmeciliği yaptı. Birisi bakmış bu asalak nasılsa anlatmış. Taraftar yönetime yanlışını söylemesin mi? Yada sen bizim üzerimizden prim mi yapmak istiyorsun. Asalak gibi yaşama. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma. Yorumcu diye seni oraya oturtmuşlar ama yorumladığın konu hakkında zerre Bilgin yok. Cahil cesareti işte tamda budur"" ifadelerine yer verdi.

Yorumcu Ayhan Aydıner ESTV'de Ekstra Gündem programında Murat Diri için, " Eskişehirspor Kulüp Başkanına sen bu işi yapamazsın, Osman Taş daha iyi taşır demesi haddine mi. Bir tribün liderinin taraf olması. Bugün Türkiye'de hangi tribün lideri böyle basın açıklamaları yapıyor. Taraftar dediğin bilet alır, maça gider, deplasmana gider. Böyle çıkıp açıklamalar yapmasını doğru değil. Murat Diri'nin Kaan Ay'ı göndermek istemesini sakıncalı buluyorum" demişti.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2019, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30