Murat Diri'den çok önemli iddia!

ETB Lideri Murat Diri'den Eskişehirspor 2. Başkanı Ertuğrul Nazlı hakkında önemli bir iddia geldi. Murat Diri ayrıca kongrenin iptali için Sulh Mahkemesine gideceklerini de yineledi.

Murat Diri'den çok önemli iddia!
banner127

Murat Diri kişisel sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

"Eskişehirspor 2. Başkanı Ertuğrul Nazlı beyin oğlu U-14 maçını izlemeye GS formasıyla gelmiş. Hala bu durumda sessiz kalmayı kendisine yakıştıran varsa yazıklar olsun. Yarın vicdan sahibi ve vakti olan tüm kongre üyelerinin bizimle irtibata geçmesini rica ediyoruz. Böyle bir yönetim olacağına hiç olmasın. Sulh mahkemesine şikayette bulunacağız. Üye olmadığı halde yönetime girenler ve bu duruma çanak tutan tribünden arkadaşlara ağabeylere söyleyeyim. Derneklerde usulsüzlük yapmanın sonucu Ağır Ceza mahkemelerinde yargılanmak olur. Biz öğleden sonra dilekçemizi vereceğiz. Sizlerde de zerre Eskişehirspor sevdası varsa artık bu saçmalığa son verirsiniz. Eskişehirsporluluk duruşuna yakışmayan bu hareketlere sessiz kalan da haindir. Bizler Eskişehir sokaklarında antibizans yaparken tesislerimize sahip çıkamaz olduk."

YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 5 yıl Önce

Kaan Ay başkan başarılı giderken bir nedenden istifa zorlandı. Transfer tahtasını açmıştı, takımı küme de tutmuştu. Ancak sezon bitmeden trbünler nedense kendisini istifaya çağırdı. Ve Osman Taş'ın başkanlığa giden yolu açıldı.Bu klübün bugün bu duruma gelmesinde o gün Sayın Kaan Başka'ı istifaya çağıranların sorumluluğu ve suçu vardır.

Bir Eskisehirli
Bir Eskisehirli - 5 yıl Önce

Siz önce bunları diyeceğinize kendiniz bırakın gidin yıllarca klubün sırtından nerelere geldiniz kaan başkanı hemen istifaya çağıranlar nedense osmana gelince susuyor erkan zengini yuhalatiyor

pompeo
pompeo - 5 yıl Önce

bu cocugu birileri fisekleyip salmis meydana ... at sahibine köre kisner ... dimi muro .

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30