Mustafa Özer'den maçın hakemine tepki!

Mustafa Özer, "Golden önce oyuncum 5 dakika kenarda bekledi. Oyuncu değişikliğine izin vermediler. Tabela bozuk diyerek bizi beklettiler. O arada gol yedik. 20’ye yakın faul yaptılar. Maçın son bölümleri neredeyse hiç futbol oynanmadı. Sadece 5 dakika uzatma verildi. Hakem arkadaşlarıma ‘lütfen maç yönetin’ demek istiyorum" dedi.

Mustafa Özer'den maçın hakemine tepki!
banner127

Eskişehirspor Teknik direktörü Mustafa Özer 1-0 kaybedilen Ankaraspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuştu. 

Maçın hakemi hakkında sert eleştirilerde bulunan Özer özetle şu ifadeleri kullandı;

“Öncelikle mağlup olduğumuz için gerçekten çok üzgünüz. İlk yarı çok iyi oynadık. Direkten dönen toplarımız ve kaçırdığımız gol pozisyonlarımız var. İkinci devreye de iyi başladık ancak duran toptan bir gol yedik. Kaçırdığımız çok net gol pozisyonları vardı. Atamadık. Sıkıntılarımızdan bir tanesi de gol vuruşlarını yapmamamız. Golden önce oyuncum 5 dakika kenarda bekledi. Oyuncu değişikliğine izin vermediler. Tabela bozuk diyerek bizi beklettiler. O arada gol yedik. 20’ye yakın faul yaptılar. Maçın son bölümleri neredeyse hiç futbol oynanmadı. Sadece 5 dakika uzatma verildi. Hakem arkadaşlarıma ‘lütfen maç yönetin’ demek istiyorum. Bugün gerçekten mağdur olduk. Üzgünüz. Çok fazla konuşmaya gerek yok. Genç futbolcularımın emeklerine yazık oldu.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ozi
Ozi - 4 yıl Önce

Ya Ne hocası ya bunların gö t un kalktı hiçbirine forma vermem topa vurmayı bilmeyen adamlar 11 de ya

Secattin demirel
Secattin demirel - 4 yıl Önce

Hoca bırak hakemi eleştirmeyi kendine özeleştiri yap takıma hic katkın yok 14 Mac 2 beraber lik takıma top oynamayı ögret

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30