Mustafa Özer'den Şenol Güneş'e çağrı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş'e çağrıda bulundu.

Mustafa Özer'den Şenol Güneş'e çağrı

Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın sorularını yanıtlayan Mustafa Özer 3-0 kazanılan Altınordu maçı için, "Altınordu inanın bana bu ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi. Takım oyunu konusunda çok iyiler. İnanılmaz koşup, inanılmaz mücadele ediyorlar. Nasıl bir rakiple karşılaşacağımızı biliyorduk. Futbolcularımı neler yapması gerektiğini çok iyi anlatmaya çalıştım. Dersimize iyi çalıştığımızı düşünüyorum. İnanılmaz soğuk bir havada maç oynandı. Takım halinde oynadık. Kazandığımız her topu olumlu kullanıp maçı kazandık. Kendi şehrimizde taraftarımızın önüne ilk defa çıktım. Bu galibiyet bize çok güzel bir moral aşıladı.

İki takımında kadrolarının tamamı yerli oyunculardan oluşuyordu. Mücadele öncesinde İstiklal marşında saha zemininde yer alan herkesin milli marşımızı söylemesi beni çok gururlandırdı. Altınordu da biz de sadece futbol oynamaya çalıştık. Hakem konuşulmadı. Sahada oynanan futbol konuşuldu. Eskişehirspor tribünleri konuşuldu. İnşallah hep böyle devam eder. 

Türk halkının Eskişehirspor ve Altınordu gibi altyapısına önem veren takımlara sahip çıkması gerekiyor. Göreceksiniz diğer takımlarda mali yapıları nedeniyle bu iki takımın girdiği yola girecekler. Türk futbolunun geleceği altyapılardan geçiyor. Biz Eskişehirspor olarak bu ateşi ilk yakan kulüplerden birisi olduk. İnşallah Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş de gelir bir maçımızı takip eder ve bu canla başla mücadele eden oyuncularımızı tribünden gözlemler. Çünkü bu futbolcular göstermiş oldukları performanslarla en azından bunu hak ediyor” cümlelerini kurdu.
 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2020, 14:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
ESESES KİKİKİ
ESESES KİKİKİ - 4 yıl Önce

DEĞERLİ MİLLİ TAKIMLAR TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ ŞENOL GÜNEŞİ MUSTAFA ÖZER HOCAMIZIN ÇAĞRISIYLA ESKİŞEHİRSPOR HATAY MAÇIMIZA BEKLİYORUZ BU NACİZANE DAVETİMİZE ŞENOL HOCAMIZ İŞTİRAK EDERLER İNŞALLAH. İŞTE ESES İŞTE TARAFTAR .

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30