Mustafa Özer derhal gönderilmeli

Eskişehirspor - Adanaspor maçı sonrasında taraftarların görüşlerini aldık. Bir taraftar, "Mustafa Özer derhal gönderilmeli. Serdal Eroy ile maçlara çıksak inanın çok daha iyi sonuçlar alırız." dedi.

Mustafa Özer derhal gönderilmeli

222Haber Eskişehirspor taraftarlarının görüşlerine yer vermeye devam ediyor. İşte 0-0 biten maçın ardından taraftarların düşünceleri;

İlk hafta yanlış kadro seçimi ile kendinden daha tecrübesiz ve genç bir  takım olan Ankaraspor’a karşı mağlubiyet almıştık. Hal böyleyken  taraftarın gözü bu haftaki Adanaspor maçına çevrildi. İlk maça göre daha güzel bir mücadele olsada hocanın korkak futbol oynatması kendi evinde 1 puana razı olması yine tepki topladı. Maçta bireysel hataların  çok olmasına rağmen kazanılan 1 puan az da olsa teselli oldu. Maçın  dikkat çeken isimlerinden biri de  Bilal Ceylan oldu. Onun yanı sıra Onur Bayramoğlu da gösterdiği performansla taraftarın beğenisini topladı. ileride Teknik Direktör hakkında nasıl bir karar alınır bilinmez ama taraftar daha cesur bir oyun bekliyor. Bizim için üç puandan > formandaki ter… (Ümit Saydemir)

Eskişehirspor yine kazanabileceği bir maçı kazanamadı. Tek tek futbolcu değerlendirecek halimiz yok ama Bilal Ceylan dışında göze batan bir futbolcumuz yoktu. Adanaspor’un iki topu direkten döndü. Maçın son dakikalarında vakit geçirmeye çalışan Eskişehirsporlu futbolcuları gördükçe aşırı sinirlendim. Melih çok güven vermiyor. Kıvanç sarı kart görmüş hala rakibine dirsek atmaya çalışıyor. Tecrübeli bir hakem olsa direkt atılacak haberi yok. Mustafa Özer derhal gönderilmeli. Herkes takımın yetersiz olduğu konusunda zaten hem fikir. Ben bu takımın potansiyelinin çok daha iyi olduğuna inananlardanım. Bana futbolcular da hocayı istemiyor gibi geliyor. Mehmet Özcan, Furgan Polat, Talha Erdoğan bu isimlerin yeteneklerini biliyoruz. Potansiyellerinin altında oynuyorlar. U17 Milli Takımında forvet oynayan Doğukan Ünal nerelerde? Umarım Eskişehirspor yönetimi Mustafa Özer ile devam etmek gibi bir karar almaz. Serdal Eroy ile maçlara çıksak inanın çok daha iyi sonuçlar alırız. (Uygar Türkyılmaz) 

Oyun planımız sadece rakibi durdurmak ve çıkabilirsek kontra atağa çıkmak gibi... Anlıyorum fakat kontra atağa çıkmak içinde hızlı oyunculara ihtiyaç vardır. Bunlar Hamed ve Sunday Alimi'den birisi olması gerekir. Ayrıca topu tutacak pas yapacak kalitede oyuncularımız yok denecek kadar az. Bu sebeple haftalardır kaçak dövüşen pek de katkı sağlayamayan Furgan Polat yerine Onur Bayramoğlu kendi mevkisi olan orta sahada görev yapması en doğru karar olacağını düşünüyorum. Artık Halil İbrahim Öner ısrarından vaz geçmeliyiz. Evet İbrahim çabalıyor. Sürekli pres yapıp koşuyor ama siz Eskişehirspor gibi büyük bir kulübün santraforu iseniz bunları yapmanız yetmez. Gol de atmanız gerekir. Bu işleri defansif orta sahalarımız ve stoperlerimiz yapabilir. En nihayetinde artık U-17 Milli Takımında santrafor oynayan Doğukan’a ve Buğra Çağlayan’a şans verilmeli hemde bu oyuncularımız da Metehan gibi iyi performans gösterip klubümüze maddi girdi yapabilirler. En son olarak da sözlerim hocamız Mustafa Özer'e... İyi niyetinden asla şüphemiz yok ama hocam lütfen artık bazı şeylerde ısrarı bırakıp daha cesur oynayalım. ‘Bizim Çocuklar’ ın çok daha fazlası var. Sizin önderliğiniz ile bu açığa çıkarılabilir. İnanın çok daha iyi oynayabiliriz. Artık üst üste 15 maçtır kazanamamayı yaşamak istemiyoruz. (Faruk Dönmez)

İlk hafta transfer yasağı ve yaşadığı sıkıntılar ile Ankaraspor karşısında rahatça galibiyet alabileceğimiz düşünüyordum. Fakat başta yanlış kadro seçimi ve formsuzluk nedeni ile yediğimiz basit bir gol sonucu maçı kaybettik. Adanaspor maçında ise Eskişehirsporumuz daha iyi ve arzulu bir oyun oynayıp ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Fakat 3 puan alabileceğimiz bir rakip karşısında geç gelen oyuncu değişiklikleri ve bireysel hatalar hocanın geleceği hakkında beni kaygılandırıyor. Mustafa Özer'in iyi niyetinin yanında bu seviyede hocalık yapabilecek birisi olduğunu düşünmüyorum. Son olarak Bilal ve Onur'un oyun içindeki mücadelesinden çok memnun oldum. Umarım hep böyle devam ederler. Umarım ilerideki haftalarda  daha cesur hamleler, doğru kadro seçimi ve doğru zamanda oyuncu değişikliği yapabilecek bir hoca görebiliriz. (Halil Uyan)

Ligin ikinci haftası olmasına rağmen taraftar ve kulüp üzerinde bir ölü toprağı var ve şehir hala uyumaya devam ediyor… Hakem düdüğü çaldığında herkes hocanın kadro tercihinden yana fark yeriz diyordu. Halbuki hoca tamamen beraberlik için çıkmış bir kadro sahaya sürdü. ilk yarı şanslıydık. Adanaspor' un iki topu direkten döndü. Es-Es de ateş yakmaya çalışan bir kibrit çöpü gibi cılız ataklar ile etkili olmaya çalıştı. İkinci yarı da aynı şekilde geçince maç eşitlikle sonuçlandı ve Mustafa Hoca yenilmedi. Ama sadece neticede... Sahada yine yokları oynayan bir Eskişehirspor vardı. Ayrıca Eskişehirspor etkili duran top organizasyonları ile de rakip takımın kafasını karıştırdı!!! ..... 
Bu gecenin tek kazancına gelecek olursak gençlere şans tanımayan bir takımda parlayan Bilal Ceylan maç boyunca çok çalıştı. istediğimizi alamasakta yüzümüzün gülmesi için bir nedendi. Kardeşimize Eskişehirspor arması altında uzun yıllar dilerim. Geride kalan sadece galibiyetsiz bir hafta daha oldu. Önümüzdeki zor fikstür sonucunda ben bazı taşların yerinden oynayacağını düşünüyorum ki umarım böyle olmaz. Sevdamız gün geçtikçe daha iyi bir takım haline gelir!!! Kurtuluş savaşı misali şehir düşmüş , takım da düşmek üzere. Bir Mustafa Kemal çıkar mı şehri kurtaracak sanmıyorum ama bu şehirden daha bir çok vatan haini çıkar. (Ramazan Kuyucu)

Bugün takımımız Ankaraspor maçına göre daha derli toplu oynadı. Bu hafta Onur Bayramoğlu, Halil İbrahim'e göre forvet hattında daha iyi oynadı. Bu hafta Talha Erdoğan, Bedirhan Altunbaş, Onur Bayramoğlu, Bilal Ceylan sahanın en iyilerindendi. Melih Ağa refleks olarak yetersizdi. İlk yarı Furgan Polat gereksiz sahaya çıkmıştı. İkinci yarı Berkay Tanır o mevkide daha iyiydi. Defans hattımız genel olarak yavaştı. Muhammet Yahya Akbulut yetersizdi ama mücadeleyi bırakmadı. Bu hafta gençlerimizi Kıvanç Karakaş ve Sezgin Coşkun ezdirmedi. Sahada kaptanlarımız gençlere yol gösterdi. Bu maç 3 puan alınabilecek bir maçtı ama Teknik direktör Mustafa Özer'in geç oyuncu değişikliklerinden dolayı maç berabere bitti. Ben hoca değişikliği yapılması gerektiğini düşünüyorum. Hoca yanlış tercihleri ile 15 haftadır maç kazanamıyor. Bu hafta sahadaki mücadeleden oldukça memnunum. Gençlerimiz mücadele etti ama yanlış kadro seçimi maçı berabere bitirdi. (Alparslan Demir)

İki haftadır bu ligin kadro olarak zayıf takımlarıyla oynuyoruz. Elimizdeki kadro kısıtlı ve imkanlar dar evet bunun farkındayız ama bu oyuncular daha fazlasını yapabilir. Ben hocanın kadro mühendisliğinin kesinlikle yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bugün taraftarın baskısıyla forvete koyduğu Onur, Ankara maçında İbrahim Halil’in yapamadığı ver kaçları top indirmeleri yaptı. Bence artık kesinlikle hoca değişikliği şart. Yoksa bu şekilde bırak galibiyeti gol atmamız mucize. (Ömer Genkertepe)
 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2020, 00:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Es26
Es26 - 4 yıl Önce

Yanlış kadro bazı yetersiz oyuncularda ısrar, hareketli genç yetenekler çıkarmalı, topa basmayı ve top çevirme öğretilmeli rakibe biz pozisyon hazırlayıp kendi kendimize gol yiyoruz.

Selahattin  akin   sivas
Selahattin akin sivas - 4 yıl Önce

Iki dönem trsafer. Yasağı. Var para. Yok. Hangi hoca gelse deyişen.birsey. olmaz büyük şehire yazıklar olsun

ess
ess - 4 yıl Önce

:)

ess
ess @ess - 4 yıl Önce

mesajımı sansürlemişsiniz. EyvAllah, yerine gittiyse sıkıntı yok.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30