Olmayan amigo ile röportaj yapmışlar!

Eskişehirspor ve Trabzonspor camiaları arasında imza gerginliği devam ediyor. Trabzonspor taraftarlarının sosyal medyada ortaya attıkları son iddia ise ‘pes’ dedirtti.

Olmayan amigo ile röportaj yapmışlar!
banner115

Haber61 isimli bir haber sitesinde 24 Nisan 2011 tarihinde uydurma bir haber yayınlanmış. Bu haberin bir ekran resmi ile Eskişehirspor taraftarlarının üzerine giden Trabzonsporlular öğrendikleri gerçek ile şok oluyorlar. Çünkü haberde iddia edildiği gibi Eskişehirspor’un ‘Yaşar’ isminde bir amigosu hiçbir zaman olmadı. 

‘Eskişehir’in amigosu Yaşar, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynadıkları maçlar hakkında inanılmaz açıklamalarda bulundu’ cümleleri ile başlayan haber tamamen hayal ürünüydü. Yayından kalkmasına ve aradan 11 yıl geçmesine rağmen bu uydurma haberin ekran resmi ile sosyal medyada algı yaratmaya çalışan bordo mavililer pes dedirtti. 

Haber yayından kaldırıldığı için yasal olarak herhangi bir işlem yapılamıyor. Ekran resmi ile aklınca olmayan şikeyi ispatlamaya çalışan Trabzonsporlular da kurdukları hayal dünyasında uydurulmuş yalanlara inanmaya devam ediyorlar.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2022, 17:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Parisli
Parisli - 2 yıl Önce

T,sporun gotunden egri bi bok ciksa eses,ten.biliyor.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30