Omuzlarımızdaki yükün farkındayız

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) misafiri oldu. Mustafa Özer bu ziyarette açıklamalarda da bulundu.

Omuzlarımızdaki yükün farkındayız

TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl açıklamalarında, “Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer hocamızın TÜFAD’a yapmış olduğu ziyaretten dolayı son derece memnunuz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Hocamızın her zaman yanındayız. Eskişehirspor’a katkıda bulunan tüm antrenör arkadaşlarımızı desteklemeye çalışıyoruz. Kendisi çok zor bir görevi kabul ederek çalışmaya başladı. Hocamızı zaten önceden de tanıyoruz. Bildiğimiz ve kişiliğine güvendiğimiz bir insan. Hocamız ve ekibinde yer alan yardımcı antrenör ekibinde de Eskişehirli hocalarımızın olması bizi ayrıca mutlu ediyor. Eskişehirspor zor günler geçiriyor ama inşallah en kısa zaman bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Alınan her bir puanın altın değerinde olduğu şu ortamda bir stadyum sıkıntısı çıktı. İlk maçımızı Afyonkarahisar’da oynayacağız. İnşallah o stadı taraftarlarımız dolduracak ve takımımızda o maçtan galibiyetle ayrılacaktır. Yakalanan olumlu havanın devam edebilmesi adına bu galibiyet çok önemli bir etken olacaktır. Hocamıza ve oyuncularımıza güvenimiz tamdır.” ifadesini kullandı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, “Bize destek olan herkese teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Eskişehirspor bu kentin en kıymetli markasıdır. Ben ve ekibimizde bu markanın yaşaması adına elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. İşimizin kolay olmadığının farkındayız. Bu takımı bu sezon ligde bırakarak oyuncularımla birlikte tarihe adımızı yazdırmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi kadromuzda yabancı futbolcu yok. Sadece sahaya çıkıp mücadele etmeye çalışan, Eskişehirspor için kalbi atan futbolcular ile mücadelemize devam ediyoruz. Omuzlarımızdaki yükün farkındayız. Oynadığımız her maç bizim için bir final niteliğinde. Kadro rotasyonumuzun dar olduğunu biliyoruz. 12-13 oyuncuya altyapılarda forma giyen arkadaşlarımızı da ekleyerek maçlara hazırlanıyoruz. Şu söylediklerimi not edin. Eskişehirspor’un geleceği altyapıdadır. Eskişehirspor’un önümüzdeki 5 yılını çıkartacak bir altyapı kadrosuna sahibiz. Bu konuda çalışmalarımız çok güzel gidiyor.

Ligde kalma yolundaki rakiplerimiz güçlenmeye devam ederken bizde sadece oyuncu kaybettik. Az önce de söylediğim gibi çok değerli bir altyapı kadromuz var. İnanılmaz isimler geliyor. Önümüzdeki beş yıla damgasını vuracak isimlere sahibiz. Çok dikkatli davranıyoruz. Doğru oyuncuyu doğru zamanda kullanacağız. Ekip olarak bu konuya çok önem veriyoruz. İddia ediyorum bu sezon ligde kalırsak önümüzdeki yıllarda çok kıymetli başarılara imza atarız. Şunu da söyleyeyim. Biz ne başarırsak hep beraber başaracağız. Basınımızla, futbolcularımızla, yöneticilerimizle kısacası camia olarak başaracağız.

Beni burada ağırlayan TÜFAD Başkanı Ahmet Bingöl’e çok teşekkür ederim. Bu hayatta örnek aldığım isimlerden birisi olan Ender Konca hocamızı burada gördüğüm için çok mutlu oldum. Yıllarca ağabeyliğimizi yaptı” ifadelerini kullandı.

TÜFAD Asbaşkanı ve Eskişehirspor'un da efsane oyuncuları arasında yer alan Ender Konca'da ziyarette yer aldı. Ender Konca da açıklamalarında,” Çok zor şartlar içerisinde olan bir kulüpte görev yapıyorsunuz. Siz bu takımı ligde bırakın tarih sizin isminizi altın harflerle tarihe kazıyacaktır. Bizler sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Sonunuza kadar yanınızdayız. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Futbolcularımız Keçiörengücü maçında olduğu gibi canla başla oynamaya devam etsinler. Biz onlarında başarılı olacağına inanıyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30