Önümüzde düğüm yumağına dönüşmüş bir urgan var

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Ümraniyespor maçı öncesinde Eskişehirspor Kulübü'ne moral ziyaretinde bulunurken bir adet de loca satın alarak kulübe destek olduklarını açıkladı.

Önümüzde düğüm yumağına dönüşmüş bir urgan var
banner115

Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen ziyarette Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören ve Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç kısa birer açıklama yaptılar.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören “Acil halledilmesi gereken problemlerin birçoğunda mesafe kat ettik. Futbolcularımızla aramız çok iyi. Onların da gönüllerini kazandık. Hepsi bize güveniyor. Hepsi motive olmuş durumda. En önemlisi mutlular. Bu olumlu havanın da sahaya yansıdığını görmek bizi çok mutlu ediyor. Daha güzel sonuçlar geldikçe de şehir olarak da mutlu oluruz diye düşünüyorum. 

Önümüzde düğüm yumağına dönüşmüş bir urgan var. Biz Eskişehirspor yönetimi olarak bu düğümü tane tane açarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Sabırlı bir şekilde, vazgeçmeden çöze çöze devam edeceğiz. Şehirden çok güzel bir enerji alıyoruz. Bu enerji bizi çok ümitlendiriyor. Emniyet Müdürlüğünün satın almış olduğu bu locanın bize maddiyattan daha çok manevi desteği olmuştur. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de konuşmasında “Bizler Eskişehirspor’u seven ve her zaman yanında olan insanlarız. Bu doğrultuda çorbada bizim de tuzumuz olsun diyerekten bir adet loca satın almak istiyoruz. Bu locada Emniyet mensuplarının aileleri ve çocukları, gazi ve şehit ailelerini ağırlamak istiyoruz. İlk olarak Uluslararası Engelliler Günü nedeniyle ‘Engel’siz dostlarımızı locamızda ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaret çektirilen fotoğrafların ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2019, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30