Osman Taş ne yapsa olmuyor, ufukta genel kurul var!

Eskişehirspor’da 8 farklı yönetici dün akşam saatlerinde kara defterine imza atarak Eskişehirspor’un 19 Eylül tarihinde kongre yapacağını resmiyete kavuşturmuştu. Osman Taş’ın Başkanlık görevi de o kararın resmiyete kavuşması ile resmi anlamda sona ermişti. 

Osman Taş ne yapsa olmuyor, ufukta genel kurul var!

Osman Taş bugün düzenlediği basın toplantısı ile imza veren yöneticilere çağrıda bulunarak bu kararınızdan dönün çağrısı yapmıştı. Bu çağrıya kulak veren iki yönetici de imzalarını geri almak üzere kulübe gelse de işler çokta düşünüldüğü gibi olmadı. Alınan bilgiye göre iki yöneticinin imzalarını geri aldıklarına dair kararında altına 8 farklı yöneticinin imza atması gerekiyor. Osman Taş’ın bu 8 imzayı halen bulmaya çalıştığı düşünülmekte.

Bir iddiaya göre de Osman Taş 8 farklı imza bularak kararın iptalini sağlayamayacağı yönünde. İddialara göre kongre kararının sadece kararı alan 8 yöneticinin tekrar iptal kararını imzalaması gerektiği yönünde. Yani genel kurul kararı alan aynı 8 yöneticinin iptal kararı alması gerekiyor. Bu da çok düşük bir ihtimal olarak yorumlanıyor.

Ayrıca Osman Taş bir şekilde genel kurul kararını iptal ettirse dahi, dün genel kurul kararı alan yöneticilerin istifa ederek kulübü kongreye götürebilecekleri öğrenildi. Gözüken o ki Eskişehirspor’da 19 Eylül tarihinde bir şekilde kongre yapılacak. (Akif Yer - 22Haber.com) 
 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2019, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30