Oyuncularımızın alınlarından öpüyorum

İstikbal Gazetesine konuşan başkan Mustafa Akgören “Hatay maçında oyuncularım 10 numara mücadele etti. Son dakikalarda bir hata ile kalemizde gol gördük ve yenildik. Önümüzde 11 maçımız var. Bu 11 maçtan 6 galibiyet 2 beraberlik almayı hedefliyoruz” dedi.

Oyuncularımızın alınlarından öpüyorum
banner115

Asla pes etmeyeceklerini söyleyen Akgören “Hemen enseyi karatmak yok. Biz pes edecek durumda da değiliz. Yıkılmadık ayaktayız ve sonuna kadar da mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Hatayspor yengilisi ile camiada karabulutlar dolaşırken, Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören İstikbal Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. Mustafa Akgören “Ligin ikinci yarısına başlarken herkes bu takıma banka kötü düşer gözü ile bakıyordu. Ancak 4 maçta alınan 10 puan ile hem rakipler ile fark kapandı, hem de oyuncularımız şehrin bir anda havasını değiştirdi.

Akgören Hatay maçındaki mücadeleden dolayı tüm oyuncularını kutlayarak “Hatay maçında oyuncular 10 numara mücadele ettiler. Son dakikalarda bir hata ile kalemizde gol gördük ve yenildik. Yenildik ama ben bir kez daha futbolcularımla gurur duydum. Hepsinin alınlarından öpüyorum” dedi

Başkan Akgören “Son iki maçta alınan yenilgiler ile hemen enseyi karatmak yok. Biz hemen pes edecek durumda da değiliz.  Hesaplarımız arasında tabiî ki yenilgiler de var.  Bundan sonra da yenilebiliriz. Önümüzde 11 maçımız var.  Bu 11 maçtan 6 galibiyet 2 beraberlik almayı hedefliyoruz” dedi.

Arka arkaya oynanacak olan 3 maçın zorluğuna da dikkat çeken Mustafa Akgören  “Salı günü İstanbul’da Karagümrük ile oynayacağız. Ardından Akhisar ve Giresun ile evimizde maçlara çıkacağız. Aslında bu 3 karşılaşmada bizim için hayati önem taşıyor. Oyuncularımız ve teknik kadromuza güvenimiz tam. Bu 3 maçtan en iyi sonuçlar almak istiyoruz” dedi.

Akgören ayrıca “Yönetim olarak büyük uğraşlar veriyoruz. Takımın moralini üst düzeyde tutmak istiyoruz. Karagümrük maçına da en iyi şekilde oyuncuları motive ediyoruz. Hem yönetim hem de takım olarak yıkılmadık, dimdik ayaktayız. Biz ne olursa olsun son maçın son düdüğüne kadar takımı ligde kalmak adına savaş vereceğiz.

Eskişehirspor her zaman taraftarı ile anılmıştır. Ancak bu zor günlerde 8 bin biletli taraftara oynamamız biz yönetimi çok üzüyor. Çok merak ediyorum,  bizim zor günler geçirdiğimiz bu günlerde maçlara gelmeyen taraftarımız bu çocuklar neden destek vermiyor.  Bu takıma asıl destek bu günlerde lazım olur. Akhisar ve Giresun maçlarında Eskişehirsporluyum diyen herkesi sahada aslanlar gibi mücadele eden oyuncularımıza destek vermeye davet ediyorum. Artık tribünlerimiz dolsun.

“Boffin ile görüşmeleri yaptık. Erteleme ve alacağında indirim istedik. Ancak her iki teklifimizi de kabul etmiyor. Birileri Boffin krizini sanki bir blöf gibi görüyor ama bu işi çok ciddi en kısa zamanda 430 bin Euro bularak Boffin sıkıntısını çözmek zorundayız. Yoksa 6 puanımız silinecek ve emeklere yazık olacak” dedi. (İstikbal Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2020, 02:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
- 4 yıl Önce

Essay crafting services market to search out most suitable essay crafting support service provider you at any time required.

https://bestessays183.doodlekit.com
http://academic-writing-help896314.mystrikingly.com/
http://dissertation-writing-help322.mystrikingly.com/
http://paper-writer127.mystrikingly.com/
http://site-2035732-514-2625.mystrikingly.com/
http://academic-help112.mystrikingly.com/
http://case-study493.mystrikingly.com/
http://site-2017700-4878-5537.mystrikingly.com/
http://writing-paper429.mystrikingly.com/
http://report-writing293.mystrikingly.com/
http://write-my-essay-for-me-free940922.mystrikingly.com/
http://academic-help761.mystrikingly.com/
http://term-paper-help936648.mystrikingly.com/
http://buy-research-papers677.mystrikingly.com/
http://writing-college-papers764.mystrikingly.com/
http://best-college-application-essay-writing-service915.mystrikingly.com/
http://dissertation-service883.mystrikingly.com/
http://writing-service664.mystriking

veli seçkin
veli seçkin - 4 yıl Önce

düşersek alacaklarını nasıl almayı düşünüyor acaba

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30