Özeçoğlu'ndan aday değilim açıklaması

Sinan Özeçoğlu, Anadolu Gazetesi'nden Arif Anbar'a konuştu. Özeçoğlu, "tekrar aday olmadığımı açıklamak istiyorum” dedi.

Özeçoğlu'ndan aday değilim açıklaması

İşte Sinan Özeçoğlu’nun, Anbar’a yaptığı o açıklama: 

“Bilindiği üzere, sadece Eskişehir’in değil, Anadolu’nun her koşulda parlayan yıldızı olan Eskişehirspor’umuzun vaziyeti ortada. Bizleri kahreden bu vaziyeti, detaylarıyla anlatmaya lüzum görmüyorum; zira sadece şehrimiz değil, ülkemiz spor kamuoyu da bu üzücü tablonun farkında.

Sağ olsunlar, var olsunlar; Eskişehirspor’umuzun yapısının asli unsurlarından olan cefakar taraftarımız, bu içimizi acıtan koşullarda dahi takımımıza ruh ve kalplerini ortaya koyup sahip çıkıyorlar. Ve o taraftarımız, şahsımı, bir kez daha Eskişehirspor’un başkanlık makamına layık gördüklerini net bir biçimde deklare ettiler.

Taraftarımızın Twitter üzerinden yaptığı #ÇareSinanÖzeçoğlu kampanyasına katılan aşağı yukarı 80 bin Eskişehirspor aşığının feryat eden sesi beni çok mutlu etti. Tüm samimiyetimle söylemeliyim ki; ben, hayatımda böyle bir onura mazhar olmadım. Öyle ki bu onur, spor kamuoyunda görülmüş şey değil.

Hayatım boyunca kurumsallığa inanan bir insan olarak, Eskişehirspor’un profesyonel bir biçimde yönetilmesinden yanayım. Ortak akılla, Eskişehir’in ve Eskişehir dışındaki tüm paydaşlarla, bir yönüyle de Türkiye’nin baş kaldırı-direniş takımı olan Eskişehirspor’umuzun hak ettiği noktaya ulaşmasını istiyorum. 

Ben, bu süreç içerisinde hiç bir noktada ‘adayım demedim.’ Taraftarımızın arkamızda durduğunu ve en büyük destekçimiz olduğunu biliyorum. Büyük taraftarımız dışında hiçbir kurum ve kişiden, bugüne kadar hiç destek göremedim. 

Bu yüzden beni o makama layık gören tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum ve tekrar aday olmadığımı açıklamak istiyorum.”

(Kaynak: Arif Anbar - Anadolu Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2019, 23:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Talat kereviz
Talat kereviz - 5 yıl Önce

Olma zaten. Kaçıp gittin. Eskisehir basketede de kapattin. Senden bişey olmaz

Mehmet
Mehmet - 5 yıl Önce

Sinan başkan es eşin su ansana çok ihtiyacı var sen es eşi yanlız bırakmasın

Esesli
Esesli - 5 yıl Önce

Cok naz yapin be arkadas aman esese bi faydaniz olmasin gunaha girersiniz

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30