Pınar hoca da 'önce altyapı' dedi

Pınar Konca: "Eskişehirspor bünyesine olduğumuz için mutluyuz. Hafta içerisinde mücadele edeceğimiz belli olacak. Öncelikli hedefimiz sağlıklı bir altyapı kurmak. İki üç yıl sonrasını planlayarak hareket edeceğiz."

Pınar hoca da 'önce altyapı' dedi

Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Pınar Konca düzenlenen basın toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Kanal 26 mikrofonlarına konuşan Pınar Konca özetle şu ifadeleri kullandı;

“Çamlıca Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde 5 yıldır yeşil sahalarda boy gösteriyorduk. Beşinci sezonda şampiyon olarak Kadınlar 2. Lig’ine yükselmeyi başardık. Mehmet Şimşek Başkanımızın önderliğinde Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı kuruldu. Bu kulüp bünyesine olmayı da bize layık görmüşler. Hafta içerisinde mücadele edeceğimiz belli olacak. Öncelikli hedefimiz sağlıklı bir altyapı kurmak. İki üç yıl sonrasını planlayarak hareket edeceğiz. Süper Lig ekiplerinin kadın futbol takımları kuruldu ve ülkemizde oynanan kadın futbolu farklı bir aşamaya geçmiş oldu. Eskişehirsporlu yöneticiler, ‘bu branşta biz de olmak istiyoruz’ dedi. Umarız her şey istediğimiz gibi gelişmeye devam eder ve başarılı sonuçlar ile taraftarlarımızı sevindiririz.”
 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2021, 21:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30