Play out henüz netleşmedi

Eskişehirspor Sportif Direktörü Murat Daldık, "1.Lig Kulüpler birliğinin play out oynanması yönünde 18 imza ile TFF’ye başvurduğunu biliyoruz. Şu ana kadar oynanıp, oynatılamayacağı yönünde resmi bir bilgi yok. Play out süreci netleşmeden sezonu sona ermiş kabul etmiyoruz."

Play out henüz netleşmedi
banner127

Eskişehirspor Sportif Direktörü Murat Daldık, Nesine TV’nin konuğu oldu.

Murat Daldık programda özetle şu ifadeleri kullandı;
 
“Eskişehirspor’un maddi olarak içerisinde bulunduğu durumu tüm Türkiye biliyor. Bu zamana kadar hep günü kurtarmak adına hareket edilmiş. Geleceği düşünmeden sözleşmeler yapılmış. FIFA’da sıkıntılı dosyalar var. Bu sebeplerden dolayı Eskişehirspor maddi olarak sıkıntılar yaşıyor.
 
Eskişehirspor yönetimi çalışmalarını yapıyor. Uygun bir günde açıklamalar yapılacaktır. Kulübü kurtarmak adına fidan bağışı kampanyası başlattık. İnsanların bu kampanyaya destek vermelerini rica ediyoruz. www.ofidanlaryetisecek.com internet sitesi üzerinden kampanyaya katılım sağlanabiliyor. Kulübe bu projeden gelecek paralar ile FIFA’da bulunan sıkıntılı dosyaları çözmek adına çalışmalar gerçekleştireceğiz. Eskişehirspor’un geleceği açısından önemli bir kampanya. Transfer tahtasını açmak için FIFA dosyalarını temizlemek gerekiyor. Bu dosyalar çözülmediği sürece transfer tahtasını açmak mümkün değil. 
 
Play out maçlarının oynatılmasına dair bir söylem var. Diğer kulüpler bize böyle bir durum olabilir dediler. Biz de futbolcuları şimdilik evlerine göndermedik. Haber gelene kadar çalışmalarına devam edecekler. Ortada ciddi derecede bilgi kirlilikleri var. Spor Toto 1.Lig’in önümüzdeki sezon 20 takımla oynatabileceği ve bu sezon 2 takım küme düşeceği söylemleri var. TFF’den gelen resmi bir tebligat yok. Son iki takım direkt küme mi düşer, yoksa play out maçları mı oynatılır bilemiyoruz. 1.Lig Kulüpler birliğinin play out oynanması yönünde 18 imza ile TFF’ye başvurduğunu biliyoruz. Şu ana kadar oynanıp, oynatılamayacağı yönünde resmi bir bilgi yok. 
 
Oyuncularımızı talep eden kulüpler oluyor. Resmi transfer teklifleri de alıyoruz. Sezonun bitmesini bekliyoruz. Play out süreci netleşmeden sezonu sona ermiş kabul etmiyoruz. Oyuncularımızdan bir tanesine şampiyonluk yaşamış 4 takımdan birisi talip. Süper Lig ve yurt dışından oyuncularımı isteyen kulüpler var. Yurt dışından kulüpler iki farklı oyuncumuza talip. 
 
Eskişehirspor’a gelecek her türlü gelir, kulübe nefes aldırır. Satılacak her futbolcu büyük bir nefes aldırır. Bu iş sadece futbolcu satarak olmaz. Diğer projeler de yürüyecek ki kulüp daha güzel hareket edebilsin.” 
 
 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2021, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30