Resmi bir başkan adayı yok

Eskişehirspor’da 6 Ekim tarihinde bir kongre gerçekleştirilecek ancak halen resmi bir aday çıkmış durumda değil.

Resmi bir başkan adayı yok
banner115

RESMİ OLARAK ADAYIZ DİYEMİYORLAR
31 Mayıs tarihinde Osman Taş ve ekibi yönetime seçilmiş ancak devamında birlik beraberliğin sağlanamaması ve maddi sıkıntıların çözülememesi sonucu 21 Eylül’de kongre kararı alınmıştı. Yeni kongre 6 Ekim tarihinde Anemon Otel’de gerçekleştirilecek. Kongreye 9 gün kala henüz resmi bir aday çıkmış durumda değil. Adnan Sevim ve Sebahattin Tetik gibi isimler ekipleri ile beraber çıkıp çeşitli basın toplantısı düzenleseler de tüzük engeline takıldıkları için resmi olarak adayız diyemiyorlar. 

BİR ADAYIN 40 KONGRE ÜYESİ BULMASI GEREKİYOR
Eskişehirspor yönetimine talip olmak isteyen bir başkan adayının kurallara göre Eskişehirspor’a üye olmak gibi bir şartı yok. Ancak oluşturacağı listede 40 farklı Eskişehirspor üyesi yazmak zorunda. Başkan adayı bu listede 14 ismi yönetim kurulu, 8 ismi yedek yönetim kurulu, 18 ismi de alt kurullarda görevlendirmek üzere belirtmek zorunda. Adnan Sevim ve Sebahattin Tetik gibi isimler bu 40 kişilik listeleri oluşturmakta problem yaşadıkları için henüz resmi olarak adayız diyemiyorlar.

BİZİM ÜYELİK ONAYLAMA YETKİMİZ YOK
Osman Taş ve ekibinde yer alan yöneticiler de özetle ‘biz artık genel kurul kararı aldık. Alınan bu kararın ardından yeni üyelikleri onaylama yetkimiz de devre dışı kaldı. Bu sebeple tüzük problemi çözülsün çağrılarına biz olumlu yanıt veremiyoruz. Kaldı ki henüz bu isimlerden bize gelen herhangi bir üyelik başvurusu da yok’ yorumlarını yapıyorlar.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, 16:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Furemen
Furemen - 5 yıl Önce

Büyük bir aptallık devam ediyor.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30