Sadece 4 futbolcu kulüp bulabildi

Eskişehirspor ile sözleşmesi sona eren ve TFF’ye başvurarak ayrılan 17 futbolcudan sadece 4 tanesi kulüp bulabildi

Sadece 4 futbolcu kulüp bulabildi
banner115

Bedirhan Altunbaş, TFF 1.Lig’in yeni ekiplerinden Manisa FK ile, Talha Erdoğan Boluspor ile, Mevlüt Çelik Kocaelispor ile anlaşırken Hamed Sholaja da İsrail Süper Lig takımlarından Hapoel Jerusalem ile sözleşme imzaladı. Diğer 13 futbolcunun kulüp arayışları ise sürüyor.

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor kadrosunda yer alan Bedirhan Altunbaş, Ebrar Yiğit Aydın, Emir Yıldız, Erdal Akdari, Furgan Polat, Furkan Balaban, İbrahim Halil Öner, Kaan Gül, Melih Ağa, Mevlüt Çelik, Muhammet Yahya Akbulut, Ömer Faruk Güler, Sezgin Coşkun, Kıvanç Karakaş, Mehmet Özcan, Hamed Sholaja ve Talha Erdoğan geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmıştı. TFF 2.Lig’de yabancı futbolcu oynatılamadığı için Sunday Alimi de önümüzdeki günlerde resmi olarak Eskişehirspor'a veda edecek.

Takımların büyük kısmı yeni sezon hazırlıklarına başlarken, boşta bulunan bu oyuncuların henüz transfer olmaması merak konusu oldu. Erdal Akdari’nin TFF 2.Lig ekipleri ile temas halinde olduğu bilgisi gelirken, İbrahim Halil Öner, Furgan Polat, Emir Yıldız’a TFF 1.Lig kulüplerinin ilgi gösterdiği konuşuluyor. İsmi Süper Lig kulüpleri ile anılan sadece 2 futbolcu var. Furkan Balaban ve Mehmet Özcan isimlerinin Süper Lig’e gitmesi bekleniyor. Mehmet Özcan’ın 11 Ağustos 2021 tarihini beklediği ve 23 yaşına girdikten sonra yeni kulübü ile sözleşme imzalayacağı da kamuoyunda konuşulan konular arasında. Sezgin Coşkun ve Kıvanç Karakaş’ın futbolu bırakıp bırakmayacağı şimdilik gizemini koruyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30