Sadece 8 imza kaldı

Eskişehirspor'un transfer yasağının önündeki engel olan 71 dosyadan kalan imza sayısını ETB Lideri ve İcra Kurulu Üyesi Murat Diri açıkladı...

Sadece 8 imza kaldı
banner127

Eskişehirspor'un sezonun başında kadrosuna kattığı oyuncuları sahaya sürememesinin sebebi olan transfer yasağında deyim yerindeyse son kulvara girildi.
Başta Teknik Direktör Fuat Çapa olmak üzere, tüm İcra Kurulu'nun bu konuya eğildiğini açıklayan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, dün akşam Twitter hesabından yaptığı açıklama ile taraftara büyük umut verdi.

Murat Diri Eskişehirspor'un önünde engel olan 71 dosyadan 63'ü için karşı taraftan imza alındığını, imza alınmamış sadece 8 dosya kaldığını açıkladı. İşte Murat Diri'nin attığı Tweet;

"71 dosyadan 8 dosya kaldı. İmzaların toplanmasında en büyük pay sahibi olan @fuatcapa hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Benim diyen Eskişehirsporludan daha çok emek harcıyor. Az bir imza kaldı. Artık şehrin ayaklanması lazım. Bu kadar yaklaşmışken olmazsa bu şehrin ayıbıdır"

Murat Diri'nin Tweeti sonrasında hem Fuat Çapa'ya hem de Eskişehirspor İcra Kurulu'na oldukça destek mesajı geldi. Şimdi taraftar kalan 8 dosyanın çözülmesi için hem siyasilerin hem de kentin önde gelenlerinin adım atmasını bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30