Sadece Kazım Kurt katıldı

Eskişehirspor'da Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongreye Kazım Kurt dışında katılım sağlayan yerel siyasetçi olmadı.

Sadece Kazım Kurt katıldı

Eskişehirspor'da kongre heyecanı yaşandı. Aday çıkmadığı için kongreye 28 Haziran saat 16.00'ya kadar ara verildi. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongreye Kazım Kurt dışında katılım sağlayan yerel siyasetçi olmadı. Camiada kongreye katılım sağlayacak yerel siyasetçi olacak mı soruları da yanıt bulmuş oldu. Eskişehirspor kongre üyesi de olan Kazım kurt dışında kongreye katılım sağlayan yerel siyasetçi olmadı. Mustafa Akgören'in ve Divan Başkanı Ali Çelikoğlu'nun ısrarlarına rağmen kürsüye çıkıp konuşma yapmayan Kurt, Eskişehir Büyükşehir Meclis Toplantısına katılacağı için kongre salonundan erken ayrılmak durumunda kaldı. 

Kongre salonundan ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kurt, “Eskişehirsporumuzun kongresini gerçekleştiriyoruz. Kulübümüzün bu zor günleri en kısa sürede atlatmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30