Senede 2-3 takım çalıştıran hocalardan istemiyoruz

Mustafa Akgören, "Bir sezonda 2-3 takımda çalışmış bir hocayı veya 5 sezonda 8-10 takım çalıştırmış bir hocayı ben istemiyorum. Başarının istikrarla geleceğini düşünen bir yönetim kuruluyuz. İnce eleyip sık dokuyup bir karar vereceğiz."

Senede 2-3 takım çalıştıran hocalardan istemiyoruz

ES TV ekranlarında 90+3 programında konuşan Mustafa Akgören şu ifadeleri kullandı;

"Eskişehirspor’a acilen yeni bir teknik ekip bulmak zorundayız. Bize 2-3 sene sabrederek çalışacak hoca hakkımızı Mustafa Özer hocamızdan yana kullanmıştık. Henüz yeni isim konusunda net bir karar almadık. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Takımda Teknik Direktörlük yapabilecek antrenörlerin listesini çıkardık. Bir dosya kağıdına 50 tane hoca ismi yazdık. Hepsini tek tek değerlendirdik. Geçmiş başarılarına baktık. Bir sezonda 2-3 takımda çalışmış bir hocayı veya 5 sezonda 8-10 takım çalıştırmış bir hocayı ben istemiyorum. Başarının istikrarla geleceğini düşünen bir yönetim kuruluyuz. Bugün bana 8-10 tane hoca hakkında telefon geldi. Eskişehirspor’dan maddi beklentisi olmadan çalışabileceğini söyleyen hocalar var. Türkiye’de önemli takımları çalıştırmış hocalar bunlar. İnsanların çok az duyduğu Teknik Direktörler de var. İnce eleyip sık dokuyup bir karar vereceğiz. Eskişehirli bir Teknik Direktör de adaylarımızdan birisi. Tecrübeli bir hoca ile anlaşmak istiyoruz.

Eskişehirspor’un kurtuluşu için orta ve uzun vadeli planlamalar şart. Hükümetten, siyasilerden, belediyelerden önemli bir destek gelirse kurtuluş süreci 3-5 yıldan 3-5 güne düşer. Orası ayrı. Ama hayatın gerçekleri bizi orta ve uzun vadeli planlar yapmaya itiyor. Geçmişten aldığımız derslerle geleceği planlıyoruz. Şu an orta vadeli planlarımızın temelleri atılıyor.

Eskişehirspor için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Takıma sahip çıkmaya devam ediyoruz. Kulüp lisansı halen alınabilmiş değil. Ciddi problemlerle karşı karşıyayız. Son bir ayda çok farklı şeyler gelişti. Takımın üç haftalık kötü performansını da bu duruma yoruyorum. Yönetim kurulunda bile neşe ve heyecan kaçmıştı. Ben yönetici arkadaşlarımızı halen motive etmeye çalışıyorum. Son bir ayda çok şey yaşadık. Biz kulübü devrettiğimizi düşünmeye başlamıştık. 

Pandemiden dolayı futbol camiasında çok büyük problemler var. Maçlar taraftarlar olmadan oynanıyor. Bilet satamıyoruz, loca satamıyoruz. Reklam satamıyoruz. Şu anda Eskişehirspor’un 1 lira geliri yok. 0 gelirle hergün inanılmaz masrafları üstleniyoruz. Eskişehirspor’u bu şartlarda yönetmeye çalışıyoruz. Bizim derdimiz Eskişehirspor’u yaşatmak. Bu şehirde Eskişehirspor’un başarılı olmasını benden daha fazla kimse isteyemez. Maalesef bu işler parasız pulsuz olmuyor. Eleştirmek çok kolay. Bilgi almak isteyen herkes bize rahatlıkla ulaşabilirler. Sezon sonuna kadar kulübün içişleri için 15 milyon lira, FIFA ve TFF dosyaları için de en az 8-10 milyon lira para lazım. Bu paraları bulmamız lazım ki ceza yemeyelim. Destekler bulmamız lazım. Daha önce yaptığımız kampanyaların nasıl fiyasko ile sonuçlandığını hepimiz biliyoruz. Bu takıma sahip çıkacak insan sayısı da çok azaldı. Bizi de küstürmesinler. Yönetici arkadaşlarımın birçoğu küsme seviyesine geldi. Biz de bırakırsak belki sahip çıkacak birileri bile çıkmayabilir. Ne olacaksa olsun moduna geçilirse konuşacak çok şey var.”
 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2020, 23:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
İstifaaa
İstifaaa - 4 yıl Önce

İstikrar ariyorsunda o yuzdenmi aile dostumuz diyerek geçmişte hiçbir başarısı olmayan Mustafa hocayı takimin başına getirdiniz bizlere 20 mac acı cektirdiniz. aga bu is seninle olmuyor. Beceremiyorsun. Beceremedin. İstifa et ağa. Başka yapacağınız bişey yok

Furemen
Furemen - 4 yıl Önce

Sadece tek bir isteğim var.Aman sakın ha! ''Ben bu kulübe gelirken para konuşmadım'' diyen yada diyecek bir hoca bulmayın.Zira hepsi takıp gitti.

Furkan
Furkan - 4 yıl Önce

Hala medyatikliğe devam başkan. Başka bir işe yaramazsiniz. Yazık ettiniz ve hala hangi yüzle oradasiniz.

Kim olduğumun ne önemi var
Kim olduğumun ne önemi var - 4 yıl Önce

Bunları birilerini aklar ken düşünecektiniz şimdi ağlamak neye yarar zamanında kulübün hesabı sorulmaliydi genel kurullarda aklanmamalıydı hesabı sorulmaliydi gecmis olsun milyonlarca sevgiyi aşkı tutkuyu öldürenler elbet birgün bu sevdanın hesabını verecekler ama bu dünyada mutlaka

Ömerinceöz
Ömerinceöz - 4 yıl Önce

Başkan sengerçekbaşkanmısın yoksahoşçanın yaradılışınızsın anlayamadık neden eski başkanları çaktırmıyorsun yardıma onlar gelmesse neden kayyuma bırakmıyorsun takımı borçlular ödesin borçlarını senin bu işin altından kalkamayacaksın milleti oyalama ne olacaksa olsun birevvel

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30