Şimşek'ten Büyükerşen'e çağrı!

Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e çağrıda bulundu.

Şimşek'ten Büyükerşen'e çağrı!
banner127

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen bugün Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 2018 yılı faaliyet raporu görüşmeleri sırasında "Eskişehirspor dernek statüsünden çıkarak şirketleşilmeli. Dernek statüsü ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi kulüpler ile rekabet edemezsiniz. Hemen şirketleşin diyorum ama beni dinlemiyorlar" açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamaya Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek'ten cevap geldi. 

Şimşek sosyal medya hesabından yayınladığı twitinde, "Hoca haklı beyler. Eskişehirspor şirketleşmeli. Yönetim olarak gizlimiz saklımız yok. Büyükşehir'den bu işi bilen uzman kişiler gelsinler ve gerekli altyapı yazışmalarını sağlasınlar. Haziranda Mali Genel Kurulumuz var. Hemen şirketleşelim. Yardımlarınızı bekliyorum Başkanım" ifadelerine yer verdi.

Yılmaz Büyükerşen'in bu çağrıya ne cevap vereceği ise merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2019, 01:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan kurtlu
Hakan kurtlu - 5 yıl Önce

Tabiki cvp vermiycek yılmaz hoca her zamanki yaptığını yapacak eskisehir spor başına kendisi geçse kendisine bile güven miycek derecede sevmiyor bu kulübü çünkü

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30