Sissoko ve Berkay dışında umduğunu bulan olmadı!

Sezona Eskişehirspor formasıyla başlayan 8 farklı oyuncu sezon ortasında Eskişehirspor'dan ayrılıp başka kulüplere gitmişlerdi. Sizler için o ayrılan oyuncuların yeni kulüplerinde göstermiş olduğu performansları derledik.

Sissoko ve Berkay dışında umduğunu bulan olmadı!
banner115

Berkay Dabanlı;
Eskişehirspor’dan alacaklarını alamadığı gerekçesiyle TFF’ye başvuran ve serbest kalarak ayrılan Berkay Dabanlı Avusturya’nın Rheindorf Altach takımına transfer olmuştu. Yeni takımıyla 13 maça çıkan Berkay toplamda 1105 dakika forma giydi. Takımıyla bir sezon daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki futbolcu yeni sezonda takımıyla Avrupa Ligi ön eleme maçlarında mücadele edecek.

Emre Güral;
31 yaşındaki futbolcu devre arasında Eskişehirspor’dan ayrılmıştı. Almanya Amatör Lig takımlarından SV Türkgücü Ataspor München ile anlaşmıştı. Kulübü ile sadece 1 resmi maça çıkan Emre sadece 85 dakika forma giyebildi. Emre’nin forma giydiği maçın ardından pandemi nedeniyle ligler sona erdirildi. 

Ferhat Kiraz;
Eskişehirspor yönetimi ile görüşerek takımdan devre arasında ayrılan Ferhat Kiraz TFF 3.Lig takımlarından 1928 Bucaspor’a yarım sezonluğuna imza atmıştı. Yeni takımında sadece bir maçın son dakikasında oyuna dahil olan Ferhat Kiraz diğer maçlarda forma giymedi. Sezonu dördüncü sırada tamamlayarak, play off oynamaya hak kazanan İzmir temsilcisi play off turunda 68 Aksaray Belediyespor’a elendi. 

Hakan Aslantaş;
Eskişehirspor’dan ayrılarak alt liglere giden başka bir oyuncu da Hakan Aslantaş’tı.Yeni takımında 3 maçta 256 dakika forma giyen Aslantaş takımının küme düşme potasından çıkmasını sağlayamadı. Pandemi nedeniyle sezon erken sonuçlandı.

Jesse Sekidika;
Ara transfer sezonunda bonservisini eline almasına rağmen, Eskişehirspor’dan alacaklarından vazgeçerek Galatasaray’a imza atan Jesse Sekidika İstanbul temsilcisinde umduğunu bulamadı. Galatasaray’da 9 maçta 248 dakika süre bulabilen Nijeryalı oyuncunun yeni sezonda başka bir kulübe kiralanması bekleniyor.

İbrahim Sissoko;
Eskişehirspor’dan ayrılarak BB Erzurumspor’a imza atan Ibrahim Sissoko takımına şampiyonluk yolunda önemli katkılarda bulundu. 18 maçta forma giyen 29 yaşındaki oyuncu 3 gole imza attı. Takımı ile sözleşmesi sona eren Sissoko’nun yeni sezonda BB Erzurumspor’da forma giymesi beklenmiyor. 

Marko Milinkovic;
Eskişehirspor’dan alacaklarını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Sırp oyuncu sürpriz bir şekilde Giresunspor’a imza atmıştı.Yeni takımında 11 maçta süre alan 32 yaşındaki oyuncu sadece 1 gol kaydedebildi. Milinkovic’in sözleşmesi maçların tamamlanmasının ardından sona erdi.

Kamal Issah;
Kırmızı Şimşeklerde devre arasında ayrılan 8 oyuncudan birisi de Kamal Issah’tı. İstanbulspor ile sözleşme imzalayarak TFF 1.Lig’de oynamaya devam edem Kamal, takımında 14 maçta forma giydi ve 2 gole imza attı. Ganalı futbolcu da sözleşmesi sona erdiği için şu an boşta.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2020, 22:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cihan Günaydın
Cihan Günaydın - 4 yıl Önce

Bu Emre Güral hani süper lig futbolcusuyum diyordu ne oldum değil ne olacam di ye düşüneceksin

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30