Sivrihisar'a yakışmayan tablo!

Pazar günü Sivrihisar’da çekilen bir fotoğraf Eskişehirspor camiasını ayağa kaldırdı. Olay ile ilgili Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’nün bir açıklama yapması bekleniyor.

Sivrihisar'a yakışmayan tablo!
banner115

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Lideri Murat Diri sosyal medyadan paylaştığı bir görsel ile rahatsız oldukları bir konuyu gündeme taşıdı. Paylaşımın içerisinde ‘TS Club’ kamyoneti ile Sivrihisar’da Trabzonspor ürünlerinin satıldığını gösteren bir görsel de yer alması Eskişehirspor camiasını ayağa kalkmasına neden oldu. Eskişehirspor - Trabzonspor camiaları arasında bulunan gerilim tüm futbolseverlerin malumu iken Sivrihisar’da böyle bir durumun yaşanması sosyal medyada tepkilerin yağmasına neden oldu. 

Murat Diri paylaşımlarında, “Eskişehir halkına ve Eskişehirsporumuza her fırsatta hakaret eden ve Eskişehirsporumuza karşı yaptırımlar uygulamaya çalışan bu hamsilerin güzel ilçemiz Sivrihisar'da misyonerlik yapmasına izin veren Belediye başkanı Hamid Yüzügüllü’yü Eskişehirspor taraftarı olarak kınıyoruz. Kendi şehrinin takımına ve değerlerine bu kadar uzak herhangi bir seçilmişi veya ileri geleni asla onaylamıyoruz. Eskişehir'in sorunlarına kulak tıkayan kim olursa olsun en büyük davamız Eskişehirspor menfaatleri doğrultusunda sonuna kadar mücadele edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’den konu ile alakalı bir açıklama gelmedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30