Sorumluluklardan kaçarak bu işler olmaz

Kazım Kurt: "Herkesin alması gereken mesajlar var. Bu mesajı görmesi gerekenler görürse, farkına varırsa Eskişehirspor kurtulur. Taraftarlar günlerdir şehrimizin mülki amiri Sayın Valimizden bir şeyler bekliyorlar. Sayın Valimiz bir organizasyon yapmalıdır.”

Sorumluluklardan kaçarak bu işler olmaz
banner115

Kazım Kurt: “Bu şartlar altında hiç kimseye devam edin deme şansımız yok. Ekonomik anlamda bu kadar sıkıntı varken, insanlara hadi gidin Eskişehirspor’u yönetin diyemeyiz. Bu doğru olmaz. Herkesin bir araya gelerek, bir çözüm üretmesi gerekiyor. Çözüm üretmeden başkan olun diye kimseye ısrar edemeyiz.
 
Herkesin alması gereken mesajlar var. Bu mesajı görmesi gerekenler görürse, farkına varırsa Eskişehirspor kurtulur. Bu şehirde herkes Eskişehirspor’u Süper Lig’de görmek istiyor. Mazaretlerin sona ermesi ve herkesin bu yapıya bir tuğla koyması gerekiyor. Sorumluluklardan kaçarak bu işler olmaz. Taraftarlar günlerdir şehrimizin mülki amiri Sayın Valimizden bir şeyler bekliyorlar. Sayın Valimiz bir organizasyon yapmalıdır. Eskişehirspor siyaset üstüdür. Konu Es-Es olunda herkesi kucaklamak gerekir.”

 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30