Sosyal medya Eskişehirspor’a çok zarar veriyor

Kanal 26’da yayınlanan Günlük programına telefonla bağlanan Aydın Begiter açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya Eskişehirspor’a çok zarar veriyor

Eskişehirspor eski başkanlarından Aydın Begiter açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

"Eskişehirspor’da görünen tablo hiç iyi değil. Son yıllarda enteresan işler oluyor. Eskişehirspor taraftarları tribünde şahane işler yapıyorlar. Ama o kadar. Taraftarlarımız işlerini sadece tribünde yapmaya devam etmemeliler. Geçen sezonun sonuna doğru nedendir bilinmez bir Osman Taş sevdasına düştüler. 

Ben Osman Taş’a kongre öncesinden sen bu işin altından kalkamazsın dedim. Yanında taraftarlar da vardı. Aydın abi bir de bizi deneyin dedi. Kazım Kurt Başkan da vardı. Gelin güzel bir liste yapalım. Sizde yönetici verin biz de yöneticiler verelim. Sadece Eskişehirspor’u başarıyı götürebilecek bir liste olsun dedik. Kabul etmediler. Ben kongreye bile gitmedim. Köşeme çekildim ve izlemeyi tercih ettim. Geldiğimiz sonuç ortada. Eskişehirspor deneme tahtası değil ki.

Bir sosyal medya çıkmış durumda. Değişik değişik insanlar, acayip acayip twitler atıyorlar. Eskişehirspor'da bir kaos ortamının yaşanmasına neden oluyorlar. Bu durumda Eskişehirspor’a destek verebilecek insanları ürkütmüş durumda. Sosyal medya Eskişehirspor’a çok net zarar veriyor.
 

Bana göre Halil Ünal çok başarılı bir başkandı. Kaan Ay’da son derece başarılıydı. Biz bu insanların dönemlerinde ne transfer yasağı ne de puan silme cezası aldık. Ben şahsen o zamanlar iki üç tane puan silme dosyasını kapattım. Mesut Hoşcan döneminden gelen belalar hiç duyurulmadan halledildi. Bir takım bir başkanın namusudur. Eskişehirspor takımı Diyarbakır'da bir otelde nasıl mahsur kalır. Tarihte görülmüş birşey mi bu. Bu nasıl başkanlık.

Sinan Özeçoğlu bu kulüpte daha önce başkanlık yaptı. Ama baktı sadece para ile bu işler yürümüyor. 4 ay sonra istifa etti. İyi bir çalışma ve iyi bir desteklenme ile çok güzel yönetime devam edebilirdi. Sinan Özeçoğlu para verdi ama iyi bir yönetim kurulu oluşturulamadı. Federasyonda lobisi olan bir ekip bile kuramadı. İyi niyetiyle birşeyler yapmaya çalıştı. 

Taraftarların hepsini candan kutlarım. Takıma inanılmaz destek oluyorlar. Türkiye’nin en büyük taraftarı mümkün olduğunca kendi işine konsantre olsun. Yönetim işlerine çok fazla karışmasınlar. Bakalım şimdi bu açıklamaların ardından twitçi arkadaşlar benim aleyhimde neler yazacak çok merak ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, 22:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali mevlüd
Ali mevlüd - 5 yıl Önce

Sosyal medya yı idare eden bir sol güruh var.esesi siyasete alet etmeb diyen ve Esesi yıllardır siyasete alet edip esesin ssiyasi desteğine engel olmuşlardır bunların kimler olduğu bellidir. Hükümet destek oldumu hertürlü eleştiri kazım 3 kuruş verdimi 10 numara..es es taraftarı sevdası için son yerel seçimlerde çiğ tavuk yememiştir.ve cezasını çekecektir

pompeo
pompeo - 5 yıl Önce

Aydin amcaaaa ... sen EsEsi ilk yiyenlerdensin ... ben unutmadim ... pancarci da senin yetistirmen ... bi güzel yediniz bitti iste ... hesap sorabilen de yok ... bari sesini cikarma otur oturdugun yerde ...

Ali yıldırım
Ali yıldırım - 5 yıl Önce

Halil ünal baskan doneminde nezaman puan silme ve trasfer cezası gelmedi saçmalamış resmen

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30