Sosyal medya yıkılıyor! #SahipsizŞehir

Eskişehirspor taraftarları yine sosyal medyayı sallıyor... #SahipsizŞehir etiketi ile yüzlerce twit paylaşan taraftarlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve seçilmişlerin dikkatini çekmeye çalışıyor.

Sosyal medya yıkılıyor! #SahipsizŞehir
banner115

Siyah Kırmızı renklere gönül vermiş Eskişehirspor taraftarları maçlarını oynadıkları Eskişehir Atatürk Stadyumunun bir an önce kullanıma açılmasını istiyorlar. Sazova'da bulunan Stadyum çatı çelik aksamında tespit edilen bazı aksaklıklar sebebi ile kullanıma kapatılmıştı. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama duyamayan taraftarlar bir açıklama beklediklerini de yayınladıkları paylaşımlara ekliyorlar.

İşte bazı twitler;

Murat Diri, "Milli takıma gururla ev sahipliği yapan Eskişehirsporlular olarak stadımızın bir an evvel yapılmasını istiyoruz sayın Cumhurbaşkanım. Bu konuyu stadyumla övünen vekillerimize söylemek isterdik ama şehirde onları pek gören olmaz. Burası #SahipsizŞehir destek olun lütfen."

Soner Yüksel, "Para yok, Transfer yok, -9 puanın geri gelme imkanı yok, Reklam yok, sponsor yok, 1 milyon euroya loca alan kurumlar yok, bir stadyum vardı o da YOK ... Bir şehir daha ne kadar #SahipsizŞehir olabilir."

Berkay Topçu, "Sen merak etme biz namını eskitmeyiz Başları eğdiririz de başını eğdirmeyiz ! #SahipsizŞehir Eskişehir!"

Mehmet Şimşek, "Bizim de bu dünyada ki imtihanımız Eskişehirspor. Yıllarca eski stadyumda açığın üstü kapansın diye bağırdık. Şimdi de yeni stadyumda kapalının üstü açılsın maçlarımızı Eskişehir de oynayalım diye bağırıyoruz. #SahipsizŞehir"

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 20:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ismail yurttaş
Ismail yurttaş - 4 yıl Önce

Her insanın bu dünyada bir imtihanı vardır kiminin annesi kiminin babası kiminin çocukları sende bizim bu dünyadaki tatlı ihtiyacımız oldun be sahipsiz şehir eskişehir 1972 de şampiyonluğumuz çalıştığından beri hep çile hep göz yaşı ginede sana aşığın sahipsiz şehir koca eskişehir

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30