Taraftarlar #EşitLig istiyor

Eskişehirspor taraftarları 4 Kulüp ile Bankalar Birliği arasında finansal yapılanma anlaşmasının yapılmasının ardından #EşitLig istiyoruz etiketi ile kampanya başlattı. Taraftarlar Bankalar Birliği'nintüm kulüpler ile anlaşma yapmasını istiyor.

Taraftarlar #EşitLig istiyor
banner115

Eskişehirspor taraftarları 4 Kulüp ile Bankalar Birliği arasında finansal yapılanma anlaşmasının yapılmasının ardından #EşitLig istiyoruz etiketi ile sosyal medyada kampanya başlattı. Taraftarlar, Bankalar Birliği'nin talep eden tüm kulüpler ile anlaşma yapmasını istiyor.

Murat Diri: "Futbolda Adalet zaten yok bari #EşitLİG istiyoruz. Bir çok camia can çekişirken  Sürekli 4 kulübün kayırılması ahlaksızlıktır. Türk Futbolu 4'ten büyüktür. Bu bozgunculuğa tüm Anadolu kulüpleri artık dur demeli."

Fatih Ak: "Türkiye’de futbolun neden gelişemediğini anlatan bir örnek daha, Türk futbolu 4 den büyüktür. Bir çok Anadolu takımı mali durumdan sıkıntılı iken bu kabül edilemez."

Uğraş Erkayman: "#EşitLig istiyoruz Adalet istiyoruz Koskoca şehir takımları bir bir yok olurken kör sağır oldunuz İş dört kulübe gelince kesenin ağzı açılıyor. O dört kulüp olmasa da süper lig olur ama Anadolu takımları olmazsa ligimiz süper olmaz Türk futbolu şehir takımlarıyla gelişir."

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2021, 00:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30