Taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek isterdik

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, "Eskişehirspor’a sahip çıkalım. Biz iyi çalışıyoruz. Kimin ne dediği ile de çok ilgilenmiyoruz. Bir Teknik Direktör eleştirilebilir. Biz iki haftadır iyi mücadele ediyoruz. Üçüncü bölgede sonuca ulaşamıyoruz. Geçen hafta 6, bu hafta da 5 gol pozisyonuna girdik. Oyuncularım da gol atmayı çok istiyor ama olmuyor."

Taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek isterdik
banner127

Mustafa Özer 0-0 sona eren Adanaspor maçı sonrasında konuştu...

Mustafa Özer şu ifadeleri kullandı;

"Ankaraspor maçında sadece duran bir toptan pozisyon vermiştik. Bugün de hiç pozisyon vermedik. Oyuncularım elinden geldiğince mücadele etti. Çok iyi mücadele ediyorlar. Son derece memnunum. Futbol neticeler oyunudur. İstenilen skorlar gelmeyince çatlak sesler çıkabiliyor. Bir Teknik Direktör eleştirilebilir. Biz iki haftadır iyi mücadele ediyoruz. Üçüncü bölgede sonuca ulaşamıyoruz. Geçen hafta 6, bu hafta da 5 gol pozisyonuna girdik. Oyuncularım da gol atmayı çok istiyor ama olmuyor. Keşke galip gelseydik. Mevcut şartlara göre çok iyi mücadele ediyorlar. Bize destek veren Eskişehirspor taraftarlarına teşekkür ederim. Keşke bize bugün tribünden destek verebilselerdi. Onlarada galibiyet hediye etmek isterdik. 

Hakemin 67. dakikada rakibi 10 kişi bırakması gerekiyordu. Adanasporlu oyuncu ikinci sarı karttan atılmalıydı. 

Yaptığımız hamleler bence yerinde hamleler. Kıvanç 6 ay sonra ilk kez maça çıktı. Sezgin Coşkun 20 günlük bir sakatlığın ardından forma giydi. Muhammet Yahya Akbulut maç içerisinde sakatlandı. Elimizdeki kadro ile mücadele etmeye çalışıyoruz.

Eskişehirspor’a sahip çıkalım. Biz iyi çalışıyoruz. Kimin ne dediği ile de çok ilgilenmiyoruz."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30