Tekrar görüşeceğimiz güne kadar...

Eskişehirspor'dan ayrılarak Trabzonspor'a imza atan Fıratcan Üzüm'den veda mesajı geldi.

Tekrar görüşeceğimiz güne kadar...

Instagram hesabından bir veda mesajı yayınlayan Fıratcan, "Sayın Eskişehirliler, kapısından girdiğim ilk günden itibaren bu noktaya gelmeme yardımcı olan kulübümüzün yöneticilerine, hocalarıma, kulüp çalışanlarımıza , şehirde üstümde emeği olan herkese minnettarım. Desteklerini hiç esirgemeyen büyük taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu şanlı formayı giymekten büyük onur ve gurur duydum. Bugün kariyerimde yeni bir sayfa açmaya karar verdim. Eskişehirspor'u her zaman tribünden ve ekrandan desteklemeye devam edeceğim. Hakkınızı helal edin, tekrar görüşeceğimiz güne kadar Allah’a emanet olun." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2019, 22:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kenan TÜRKER
Kenan TÜRKER - 5 yıl Önce

Seninle ne görüşücegiz.kulube beş kuruş kazandırmadan git sonra konuş.yürü git

Bilal gümüş
Bilal gümüş - 5 yıl Önce

Anladık, daha iyi para kazanmak, süper ligte oynamak istiyorsun. İyi de ilk 11 oynamanın imkansız olduğu, ilk 18 e girmenin çok zor olduğu bir takıma 340 bin liraya gitmenin hiç de akıllı olduğunu sanmıyorum. O parayı sana Eskişehir de verirdi. Ve düzenli olarak oynar, goller de atardin. Sonra belki daha iyi şartlarda transfer olurdun. Kafan pek başlıyormuş çocuk. 340 bin lira için mi gittin?

Ömer
Ömer - 5 yıl Önce

Suc yonetimde bunlari takima oyuncu diye aliyorsan Barselona gibi attir 5 er yillik imzayi o zaman gidebiliyor mu bakalim.5 yillik imza atmayan oyuncuyu degil takima stata bile alma.Dorukan bunu ve digerlerini futbolcu yapip sonra ddiger katimlarin onune altin tepsidr sunuyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30