Tekrar konuşmayı öneriyorum

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın bir radyo yayınında yapmış olduğu açıklamalarına cevap verdi.

Tekrar konuşmayı öneriyorum
banner127

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören kişisel sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı;

“TFF Başkanımız ve yönetim kurulu ile birlikte gerçekleştirilen, TFF 1.Lig Kulüpler Birliği toplantısında yaptığım konuşmamın bir bölümünde, TFF’nin kulüpleri çok sıkı denetlemesi gerektiğini, gelir gider dengesinin korunmasının şart olduğunu, dengeler bozulduğunda tüm kulüplerin bizim düştüğümüz duruma düşerek, yok olma tehlikesi ile karşılaşmasının kaçınılmaz bir son olduğunu söyleyip, keşke bu sıkı denetimler hep olsaydı ve biz bu hallere düşmeseydik dedim.

Bu sezon toplam futbolcu maliyetimizin 6,5 milyon TL olduğunu, bu parayı sadece bir futbolcuya veren Samsunspor”u örnek göstererek, rekabet etmenin mümkün olmadığını ve haksız rekabet olduğunu söyledim. Samsunspor örneğimin sadece bir teşbih olduğunu, teşbihteki amacımın Samsunspor”u yargılamak değil, aksine 3 sezon önce düştüğü üzüntü verici durumların, her kulübün kulağına küpe olması gerektiğinin hatırlatılmasıydı. Ayrıca teşbihte hata olduysa veya yanlış anlaşıldıysam özür dilediğimi de söyledim. Anlatmak istediğimi örnekler vererek anlatırsam, her kesimin daha iyi anlayabileceğini düşünmüştüm, yanılmışım...

Benim konuşmam esnasında Samsunspor Başkanı bir şeyler söyledi ama hem mikrofona konuşmaması, hemde sağlık durumunun gerçekten kötü olması sebebi ile sesinin çok az çıkmasından ötürü ben duyamadım. Bugün görüyorum ki, bana dersimi verdiğini söylemiş. 

Sayın Başkan, en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşmanızı diliyor, bu konuyu daha uygun bir ortamda yüz yüze tekrar konuşmayı öneriyorum. Samsunspor gibi saygı duyduğum bir camianın başkanı ile sosyal medyadan tartışmayı uygun görmüyorum.”
 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2021, 23:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30