Terimizin son damlasına kadar savaşacağız

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Adanaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Terimizin son damlasına kadar savaşacağız
banner127

Mustafa Özer, "Ankaraspor karşısında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maça genel olarak baktığımızda en az 5 tane %100’lük gol pozisyonumuz var. Duran toptan yenilen gol ve son 15-20 dakika risk aldıktan sonra verdiğimiz birkaç pozisyon dışında bölüm bölüm iyi bir futbol ortaya koyduk.

Göreve geldiğimizden itibaren üçüncü bölgede sıkıntı yaşadığımız bir gerçek ancak bunları takım içerisinde halletmeye çalışıyoruz. Maç sonrası analizlerimizde oyuncularımıza artılarımız ve eksilerimizi anlattık. Bu veriler ışığında Adanaspor karşısında geçtiğimiz haftayı telafi etmek ve 3 puan almak için sahada olacağız.

COVID-19 sebebiyle taraftarımızdan yoksun olarak bir iç saha maçı oynayacağız. Belki yanımızda olamayacaklar ancak kalbimizdeler, içimizde onların ateşini hissedeceğiz. Bahane üretmeden, şartlar ne olursa olsun terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Eskişehirspor gemisini terk etmeyen, karakterli ve düzgün bir futbolcu grubuyla çalışıyorum, onların sonuna kadar arkasındayım. Tüm oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2020, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30