Tesislerimizde elektrikler hiç kesilmedi

Cihan Gürsoy: "Tesislerimizde elektriklerin kesildiğine dair yapılan paylaşımlar gerçeği yansıtmıyor. Bu tarz haberleri çıkaranları kınıyoruz. Kulübümüzde elektrik, su, doğalgaz, yemek gibi konularda en ufak bir sorun yoktur."

Tesislerimizde elektrikler hiç kesilmedi
banner127

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Cihan Gürsoy: “Toko bize karşı ciddi bir bağlılık gösterdi. Alacağı miktarda çok ciddi bir oranda indirim yaptı. Diğer alacaklı oyunculardan da bu tarz yaklaşımlar bekliyoruz.” 

Passolig’in bağlı olduğu banka bize karşı şeffaf davranmıyor. Yasal yollardan hakkımızı savunacağız. Firmanın olduğunu iddia ettiği sözleşmeyi biz bulamıyoruz. Kendilerinden bir nüshasını talep edeceğiz. Gelecek yanıta göre süreç devam edecek. İnşallah kulübümüzün lehine bir durum ile sonuçlanır.

Tesislerimizde elektriklerin kesildiğine dair yapılan paylaşımlar gerçeği yansıtmıyor. Bu tarz haberleri çıkaranları kınıyoruz. Tesislerimizde en son ne zaman elektrik kesintisi yaşandı inanın bilmiyorum. Kulübümüzde elektrik, su, doğalgaz, yemek gibi konularda en ufak bir sorun yoktur. Kulübümüze zarar verici bu haberler neden yapılır, bilmiyorum. 

Eskişehirspor isminin önüne sponsorluk konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Fidan kampanyamız devam ediyor. Loca satışlarımız sürüyor. Şehrimizin esnaflarından ve firmalarından LED ekranlara ilgi bekliyoruz. ETİ ile bir görüşme yapılmış ancak net bir anlaşma yok.”


 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2021, 22:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30