Transfer tahtasının açılması gerekiyor

Suat Kaya: "Yöneticilerimiz transfer tahtasının açılabilmesi için uğraş veriyorlar. Transfer tahtasının açılması gerekiyor. Bu takıma transfer lazım. Eskişehirspor’u terk etmeyin."

Transfer tahtasının açılması gerekiyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Suat Kaya 1-1 sona eren Kırşehir Belediyespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Suat Kaya özetle şu ifadeleri kullandı;

“Yaptığımız oyuncu değişiklikleri saha içerisindeki oyuncuların daha istekli oynamasını sağladı. Maçın son kısmında net pozisyonlara girdik. Şanssızlıklar yaşadık. Oyuncumun şut esansında ayağı kaydı. Puan puandır diyoruz ama üzülüyoruz. Hem saha içerisinde hem de saha dışarısında birçok şey için mücadele ediyoruz. Takdire şayan işler yapılıyor. Yöneticilerimiz transfer tahtasının açılabilmesi için uğraş veriyorlar. Biz de teknik heyet olarak elimizdeki oyunculardan en iyi performansı almaya çalışıyoruz.

Tolga biraz daha iyi oynasa skoru artırabilirdik. Çabuk yoruldu. Berkay Tanır ilk yarıda bir darbe almıştı. İkinci yarıda da bu sebeple oyundan çıkmak istedi. Ben huzurluyum. İçim rahat. Bu futbolcular ile devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puanı toplayacağız.

Kimseye yalvaracak durumumuz yok. Kendini biraz Eskişehirli hisseden, üst kademedeki büyüklerimizin devreye girmesi lazım. Bir hafta içerisinde bu durumun çözülmesi lazım. Transfer tahtasının açılması gerekiyor. Bu takıma transfer lazım. Eskişehirspor’u terk etmeyin. Bu futbolcular da kendini yalnız hissetmemeli.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30