Transfer yasağının kalkabilmesi için bir umut var

Ligden düşürülmeler iptal edildi, transfer yasağının kalkabilmesi için bir umut var. Ancak şimdilik ‘cep delik, cepken delik’ durumda. Kurban Bayramından sonra hareketli günler yaşanmaya başlanırsa transfer tahtası açılır. Aksi takdirde nahoş günler Eskişehirspor camiasını bekler...

Transfer yasağının kalkabilmesi için bir umut var
banner115

Eskişehirspor yönetimi ligden düşmelerin iptal edilmesinin ardından transfer yasağının kaldırılması adına harekete geçti. Ancak şimdilik ‘cep delik, cepken delik’ durumda. Metehan Altunbaş ve üç oyuncu için teklifler var ancak bu teklifler camianın kabul edebileceği teklifler değil. Tekliflerde bulunan takımların tekliflerini artırmaları talep edildi.

Yöneticilerin özellikle FIFA’da bulunan 25 civarındaki dosyaları çözebilmek adına ciddi bir kaynak yaratması gerekiyor. Kurban Bayramı sonrasında çalışmalarını hızlandıracak olan yöneticiler sponsor olabilecek firmalar ile görüşmeler başlayacak. Formaya göğüs reklamı sponsorluğu ve takımın önüne sponsorluk anlaşması için görüşmeler gerçekleştirecek olan yöneticiler bu iki sponsorluklardan önemli gelirler elde etmeyi planlıyor. Formaya göğüs reklamı konusunda öncelik elbette ETİ firmasında olacak. Takımın önüne sponsorluk için fizibilite çalışmaları ise devam ediyor. Stadyuma isim hakkı sponsorluğu için ise henüz somut bir görüşme yok.

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız ile bir görüşme gerçekleştirilip, gerçekleştirilmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Eskişehirspor yönetiminin Kurban Bayramından sonra bir basın toplantısı gerçekleştirerek Eskişehir kentinin önde gelenlerine çağrıda bulunması beklenirken, sosyal medyada taraftarlar şimdiden hareketlenmiş durumdalar. Çeşitli kampanyalar düzenlenmesini talep eden taraftarlar 2020-2021 sezonunun kulüp tarihinin en önemli sezonlarından birisi olabileceğini belirtiyorlar. 

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer’in de "Eğer transferi açarsak şampiyonluğa oynarız"açıklaması oldukça heyecan yaratmış durumda. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanları da yönetimin transferi açabilmesi için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını deklare ettiler.

Eskişehirspor yönetimi alacaklılardan imzaları topladığı takdirde transfer yasağını açabilecek. Ancak bu işin en az 25-30 milyon TL arasında bir para ile mümkün olduğu söyleniyor. Transfer yasağına neden olan Ruud Boffin dosyasınında en kötü ihtimalle yapılandırılması gerekiyor.
 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2020, 19:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30