Transferi açarsak şampiyonluğa oynarız

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer Radyospor’da yayınlanan ‘Özgür Sancar'la Spor Kazanı’ programında açıklamalarda bulundu.

Transferi açarsak şampiyonluğa oynarız

Mustafa Özer programda özetle şu ifadeleri kullandı;

“Alınan karara gerçekten çok sevindik. 2020 yılında tüm talihsizlikler bizi bulmuşken, alınan bu karar ilaç gibi geldi. Ben geride kalan sezonda verilen görevleri en iyi şekilde yapan tüm futbolcularımla gurur duyuyorum. Alınan bu karar Eskişehirspor için bir milad oldu. Bu kararı Eskişehir kenti olarak çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bayram hediyesi gibi geldi. Eskişehirspor’un en büyük gücü taraftarlarıdır. Sezonunun sonuna doğru taraftarsız maçlara çıktık. 

Eskişehirspor için her şey şimdi başlıyor. Başta sayın valimiz olmak üzere, kentin önde gelenlerini, siyasilerini, oda başkanlarını, kısacası herkesi göreve çağırıyoruz. Eskişehirspor artık küllerinden doğuyor diyebiliriz. Tünelin ucundaki ışık gözüktü. 

Kulübün FIFA dosyaları nedeniyle transfer yasağı var. Eskişehirspor yönetiminin bu yasağı kaldırabilmek adına çalışmalarının olduğunu biliyorum. Eskişehir kentinin desteğine çok fazla ihtiyacımız var. Eğer biz transferi açarsak şampiyonluğa oynarız. Transferi bir an önce açmamız gerekiyor. Elimizde çok yetenekli ve potansiyelli bir kadro var. Bu yetenekli isimleri, şampiyonluk kovalamış tecrübeli oyuncularla harmanlamamız gerekiyor. 12-13 transfere ihtiyacımız var. Eskişehir’de müthiş bir taraftar potansiyeli var. Eskişehirspor taraftarları kesinlikle Süper Lig’de olmayı hak ediyor.

Bildiğim kadarıyla 230 milyon TL borcumuz var. Transferi açmak hiç kolay bir iş değil. Alacaklılardan imza toplamak kolay değil. FIFA’daki dosyaları çözebilmek kolay değil. Ama bu yönetim yapamazsa inanın bana kimse yapamaz. Yöneticilerimiz inanılmaz fedakarlıklar yaparak takımı ayakta tutuyorlar. 

Transfer yasağının kaldırılması konusunda kulübün önemli bir paraya ihtiyacı var. Transfer tahtası açılmazsa kadromuzun en az yüzde 80’inin elimizde tutmamız gerekiyor. 

Mehmet Özcan’ın alacakları ödendi. Şu an Eskişehirspor’un futbolcusu. Galatasaray’ın istediği yazılıp çiziliyor. Transferimiz açılmazsa kalmasını isterim. Oyuncularımıza gelen teklifleri yöneticilerimiz değerlendiriyor. Bildiğim kadarıyla 6-7 oyuncumuz için çeşitli takımlardan teklifler var. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30