Transferi açmak kolay değil!

Eskişehirspor’un yeni yönetim kurulu Salı günü resmen göreve başlayacak. Mehmet Şimşek başkanlığındaki yöneticiler transfer tahtasını açabilmek son ana kadar mücadele edecek.

Transferi açmak kolay değil!
banner127

Eskişehirspor'da hareketli günler başlıyor. Yeni yönetim kurulu göreve başlayacak. Elde kalan oyuncular toplanarak çalışmalara başlayacak. Transfer tahtası konusunda da camia sürekli açılabilecek mi sorusunun yanıtı arayacak.

MEHMET ŞİMŞEK BAŞKAN OLUYOR
Herhangi bir sürpriz olmazsa 27 Temmuz saat 16.00’da Eskişehir Hasan Polatkan Kültür Merkezinde yapılacak genel kurul ile Mehmet Şimşek Eskişehirspor’un yeni başkanı olacak. 

İLK ETAP KAMP CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR
Mehmet Şimşek ve ekibi ilk iş mevcut kadroyu toplayıp yeni sezon hazırlıklarına başlanması sağlayacak. 30 Temmuz Cuma günü başlaması planlanan ilk etap kamp çalışmalarına sözleşmesi devam eden oyuncular, geçen sezon amatör lisans ile A takımda forma giyen oyuncular ve altyapıdan bazı oyuncuların katılımı ile başlanacak. 

FUAT ÇAPA DÜŞÜK İHTİMAL
Kamp çalışmaları başlamadan önce teknik direktör belirlenecek mi sorusu ise şimdilik yanıtını bulmuş değil. Sosyal medyada Fuat Çapa ismi dolaşsa da bu ihtimalin çok düşük olduğu konuşuluyor. Mehmet Şimşek ve ekibinin yeni teknik direktör konusunda nasıl bir tercih yapacağı camiada oldukça merak ediliyor.

YENİ SÖZLEŞMELER TEKLİF EDİLECEK
Mehmet Şimşek’in sözleşmesi sona eren bazı oyuncular ile görüşeceği ve yeni sözleşme teklif edeceği konuşuluyor. Furkan Balaban, Furgan Polat gibi oyunculara yeni sözleşme teklifi yapılacak. 

TRANSFERİ AÇMAK KOLAY DEĞİL
Eskişehirspor yönetimini zorlu bir süreç bekliyor. Transfer tahtasının açılabilmesi için 26 imza alınması gerekiyor. Trabzonspor ve Ruud Boffin gibi zorlu dosyaların çözüme kavuşturulması ve imzaların toplanması gerekiyor. Transfer sezonu 8 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek. Yöneticilerin bu tarihe kadar resmi olarak zamanı olsa da TFF 2.Lig 4 Eylül 2021 tarihinde başlayacak. Yeni sezon hazırlıkları da düşünülürse transfer tahtasının en kısa zamanda açılması gerekiyor. 


 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2021, 00:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30