Tüm geri dönüşleri değerlendiriyoruz

Eskişehirspor taraftarları yöneticilerine bir tık kadar uzak. Siyah Kırmızı renklere gönül veren taraftarlar resmi sitede yer alan bir buton sayesinde akıllarından geçen projeleri yöneticilere ulaştırabiliyorlar.

Tüm geri dönüşleri değerlendiriyoruz
banner115

Konu hakkında bilgi veren Projeler ve Kurumsal Gelişimden Sorumlu Asbaşkan Özgür Marankoz, "Sosyal medya yoluyla, mail yoluyla ve hatta sokakta bize fikir sunan herkesi dinliyoruz. Elimizden geldiğince tüm geri dönüşleri değerlendiriyoruz. Kulübümüzün resmi internet sitesine bize katılın sekmesi entegre edildi. Sekmeye tıklayanlar ‘Projem Var, İnsan Kaynakları ve Üyelik Başvurusu’ alt sekmeleri ile karşılaşacaklar.

RESMİ SİTE

Projem Var sekmesini tıklayanlar kişisel bilgilerini girdikten sonra projelerinin kısa bir özetini bize ulaştırabilecekler. Mantıklı ve uygulanabilir olanlara geri dönüş yapacağız. Taraftarlarımızın sesini en çok ciddiye alan yönetim kurullarının başında geldiğimizi düşünüyorum. Fidan bağışı kampanyası da bunun en güncel örneğidir. Sosyal medyada Çağıl Kaya isimli taraftarımızın yapmış olduğu paylaşımı ilk yönetim kurulu toplantısında gündeme getirdik ve çalışmalara hemen başladık. Çağıl Kaya’ya da buradan bu güzel düşüncesi için teşekkür etmek istiyorum.
 
Kulübümüzde çalışmak isteyen taraftarlarımız da kulübümüze iş başvurusunu resmi sitemiz üzerinden ulaştırabileceklerini söyleyen Özgür Marankoz, “Bize Katılın sekmesinin içerisinde bulunan ‘İnsan Kaynakları’ alt sekmesine tıklayarak formu doldurup onaylamaları bize ulaşmaları için yeterli olacaktır. Orada gönüllü veya maaşlı çalışmak istediklerini belirten bir bölüm de bulunuyor. Kulübümüze üye olmak isteyen taraftarlarımız için de ‘Bize Katılın’ sekmesinin içerisinde bulunan ‘Üyelik Başvurusu’ bölümü var. Kulübümüze üye olmak isteyenler oradan başvuru formunu indirip, çıktı alarak kulübümüze gelebilirler” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2021, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30