Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş

Fatih Baturaygil: "Eskişehirspor Kulüp Muhasebecisi Gökay Mehmet Şahin işini düzgün yapan dürüst bir arkadaşımızdır. Kulübün menfaati için gece gündüz çalışan ve özellikle -35'in gelmemesi için büyük çaba sarf eden Gökay arkadaşımıza teşekkür ediyorum."

Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş

Eskişehirspor Divan kurulunda yer alan Fatih Baturaygil, Gökay Mehmet Şahin ve Murat Daldık’a çalışmalarından dolayı ayrı teşekkür etti.

Baturaygil “Öncelikle genel kurul salonunda muhasebe ile ilgili açıklamalarımda yanlış anlaşılma olmuş. Eskişehirspor Kulüp Muhasebecisi Gökay Mehmet Şahin işini düzgün yapan dürüst bir arkadaşımızdır. Kulübün menfaati için gece gündüz çalışan ve özellikle -35 puan silme cezası alınmaması için çaba sarf eden Gökay arkadaşımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Fatih Baturaygil ayrıca “Yine sportif direktörümüz Murat Daldık’ın kulübümüze emekleri çok büyük. Özellikle yabancı dosyalar için gece yarılarına kadar görüşmeler yapıyor. Şimdiye kadar alınan imzalarında bir çoğunu kendisi halletti. Kendisine de teşekkür ediyorum” dedi. (İstikbal Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2021, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30