Yardıma ihtiyaç var!

Genel kurulda aklanan ve 18 Ocak’ı bekleyen Eskişehirspor başkanı Halil Ünal transfer tahtasının açılması için şehirden bir destek daha istedi.

Yardıma ihtiyaç var!
banner127

Transferin bir an önce açılması gerektiğini belirten ve başkanlığa aday olmayacağını yineleyen Halil Ünal “Günlerdin ben elimden geleni yapıyorum. Görüşmeler yapıyorum. İstanbul’da yine bu konuda görüşmelerim oldu. Gece gündüz demeden çalışıyorum. Dosyaların yüzde 85’ini çözdük. Yüzde 15’lik kısmı kaldı” dedi.

Şehirden destek isteyen başkan Halil Ünal “Bu işler tek başına olmuyor. Tek başına kalıyorum. Yardıma ihtiyaç var. Bu kalana da şehrin ileri gelenlerinin, belediye başkanlarının, milletvekillerinin ve diğerlerinin omuz atması gerekiyor. Ben söz verdim. Başkan seçilene kadar çalışacağım. Bundan sonra da kim başkan olursa olsun elimden gelen yardımı vereceğim” dedi.

Maddi kaynağın şart olduğunu da vurgulayan başkan Ünal “Kesinlikle bu transferin açılması gerekiyor. Bu kentin artık bu süreçte bu duruma odaklanması gerekiyor. Ayrıca Başkan Halil Toko ve Ben Khalifa gibi yabancılardan da gelebilecek puan silme tehlikelerinin olduğunu bunun için de yine kaynak bulunması gerekiyor” dedi. (İstikbal Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2019, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30