Yargı önünde hesap verecek

Yayınladığı video ile Eskişehirspor camiasına ağır ithamlar yönelten Bilal Kureş isimli Trabzonspor taraftarı hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Yargı önünde hesap verecek

Bilal Kureş yayınladığı videoda, “Eskişehirspor’un gideceği yer çöplük. Eskişehirspor’un yöneticileri divan kurulu mudur, artık ne karın ağrısıysa kendilerine başkan dahi bulamadılar. Şikeden yargılanmış, UEFA tarafından şikeci olarak tescilenmiş, Türk mahkemeleri öyle demiş, böyle demiş. Onun öyle olmadığını siz de biliyorsunuz zaten. Eskişehirspor arka kapıdan dolanarak iş yapıyor. Bu durum bile senin kafadan şikeci olduğunun ispatıdır. Şikeci olduğunuzun farkında dahi değilsiniz. Şikecisiniz, şikecilik size doğal geliyor. Eskişehirspor kulübü hiç kusura bakma. Bu o kadar eziklik, o kadar düşüklük ki bu. Bir takıma şike yapıyorsun. Onun aleyhinde çalıyorsun, çırpıyorsun sonra gidip o takımdan para dileniyorsun” demişti. Kureş’in bu sözleri sosyal medyada oldukça tepki toplamıştı.

Savcılık Avukat Cihan Gürsoy’un suç duyurusunu kabul ederse Bilal Kureş isimli Trabzonspor taraftarı Türk Ceza Kanunlarında yer alan 125 ve 216. maddeleri gereği yargılanacak.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet ertaş
Ahmet ertaş - 3 yıl Önce

Rizespor nasıl düşmüştü aklıma geliverdi

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30