Yasa gereği destek veremiyoruz

TSYD Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu'ndan Yılmaz Büyükerşen’e ziyaret...

Yasa gereği destek veremiyoruz
banner115

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.


Büyükerşen’in makamında gerçekleşen ziyarette TSYD Eskişehir Şubesi Başkanı Sadi Seda, Türkiye Spor Yazarları Derneği hakkında bilgi verdi.


Türkiye Genelinde 11 şubesi olduğunu, 1500’ü aşkın üyesi bulunduğunu ve Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden birisi olduğunu belirterek, sportif aktiveleri takip eden spor muhabirlerinin gerek spor salonlarına gerekse stadyumlara giriş akreditelerinin yapan tek kuruluş olduğunu söyledi.


Seda, Büyükşehir Belediyesinin özellikle amatör spor kulüplerine büyük gerek maddi gerekse malzeme açısından destek verdiğini, spor kulüplerinin bu destek sayesinde önemli bir külfetten kurtulduklarını da sözlerine ekledi.

Yasa gereği belediyelerin profesyonel kulüplere destek veremediklerini belirten Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, amatör spor kulüplerine sezon başında hem maddi hem de malzeme destek yaptıklarını da söyledi.


Amatör Spor Kulüplerinin belediyelerin yapmış oldukları maddi ve malzeme yardımıyla bir nebze de olsa onların ayakta kalmalarına destek verdiklerini de kaydeden Büyükerşen, ancak özellikle Futbol Federasyonu’nun amatör spor kulüplerinden lisans vizeleri için almış olduğu ücretleri doğru bulmadığını da sözlerine ekledi.


Türkiye Spor Yazarları Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Sadi Seda, ziyaret sonunda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e amatör spor kulüplerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30