Yeni yönetimde görev alırsam...

Eskişehirspor'un eski yöneticilerinden Altan Begiter sözleşmesi sona ermek üzere olan oyuncular hakkında konuştu.

Yeni yönetimde görev alırsam...
banner127

Oyuncular ile yakınlığı bilinen ve oyuncular tarafından da çok sevilen isim şu ifadeleri kullandı.

"İbrahim Halil Öner ile konuştum. Kendisi bana 'Tecrübeli oyuncular ile genç oyuncuların aldığı maaşlar arasında ciddi bir uçurum var. Bunun çözülmesi lazım' dedi. Bende çözülmeyecek bir mesele değil, hallederiz dedim.

Bedirhan'ın ciddi bir rakam talep ettiğine dair haberlerin ve dedikoduların olduğunu kendisine sordum. 'Ben kesinlikle bahsedilen rakamları talep etmedim' dedi ve ekledi, 'Ben Eskişehirliyim ve Eskişehirsporluyum. Her zaman imzaya hazırım" dedi.

Fıratcan Üzüm konusunda da çıkan haberler ve yapılan sosyal medya paylaşımları ortada. Dün akşam bizzat konuştum. Fıratcan bana, 'Trabzonspor olayı var. Menajerim organize etmiş ama ben henüz imza atmadım' diyor ama ben inanmıyorum. Bana göre, benim düşüncem Trabzonspor'a imza attığı yönünde. Zaman gerçeği ortaya çıkartacaktır.

Kongre sona erdiği zaman bu işlerle daha çok ilgileneceğim. Diğer gençlerimizin hiç birinde bir sıkıntı yok. Zaten sözleşmeleri devam ediyor. Kısmet olur yeni yönetimde görev alırsam sözleşmelerinin yenilenerek uzatılması için gereken neyse onu hemen yapacağım.

Allah kahretsin ki 19-20 yaşındaki futbolcuların menajeri var. Fıratcan konusu da bunun en büyük örneği. Bazı oyuncularımızın menajerleri var. Bu oyuncular ile de konuşup menajerler konusunda kendilerini bilgilendireceğiz. Gençlerimize sahip çıkmamız gerekiyor, bu gençler Eskişehirspor'un geleceğidir." 

ÜÇ OYUNCUNUN SÖZLEŞMELERİ SONA ERİYOR!

Eskişehirspor'da 31 Mayıs 2019 tarihi ile İbrahim Halil Öner, Bedirhan Altunbaş ve Fıratcan Üzüm'ün sözleşmeleri sona erecek. Bu oyuncular Eskişehirspor'dan ayrılıp herhangi bir takıma imza atması durumunda da Siyah Kırmızılılar sadece yetiştirme bedeli alabilecek.

OYUNCULARIN TALİPLİLERİ DE VAR!

Fıratcan Üzüm'ün Trabzonspor ile ön protokol imzaladığı haberleri daha önce çıkmıştı. İbrahim Halil Öner ve Bedirhan Altunbaş'ın da Süper Lig takımlarının radarında olduğu ve Haziran ayı içerisinde Eskişehirspor ile sözleşme yenilemezlerse bu takımlardan birisine imza atabilecekleri gelen bilgiler arasında.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2019, 23:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa kutlu
Mustafa kutlu - 5 yıl Önce

Bu oyuncuların hiç biri süper ligi bizim oynadığımız ligde bile ilk on birde oynamamalar Fırat Trabzon’unun ancak pag takımında oynayabilir bunu zaman gösterecek umarım yanılırım

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30