'Yerli Fellaini' Eskişehirspor'da

Eskişehirspor yönetimi altyapı koordinatörü Serdal Eroy’un raporları doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar doğrultusunda altyapıya yeni İsimler de dahil olmaya devam ediyor.

'Yerli Fellaini' Eskişehirspor'da
banner115

Altyapı birbirinden önemli yetenekler katılmaya devam ediyor. Yapılan transferlerden bir tanesi de Beşiktaş, Fenerbahçe, Sivasspor ve Malatyaspor altyapılarında forma giyen Emirhan Sırkıntı oldu. 19 yaşındaki orta saha oyuncusu 2 farklı deneme maçında beğenildikten sonra kadroya dahil edildi. İstanbul doğumlu genç yetenek bu sezon U19 takımında forma giyecek. Emirhan potansiyelini sahaya yansıtıp, gelişimini devam ettirirse 20 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Eskişehirspor A takımı ile de transfer yasağına rağmen profesyonel sözleşme imzalayabilecek. Yetenekli oyuncunun lisansı çıkarıldı. Forma verilmesi durumunda ilk U19 maçında forma giyebilecek.

Saç yapısı ile Belçikalı oyuncu Marouane Fellaini ile benzerliği nedeniyle takım arkadaşlarının 'Yerli Fellaini' lakabını taktığı Emirhan Sırkıntı'dan Eskişehirspor camiasınında beklentileri çok yüksek. Genç oyuncu da bu beklentileri karşılayabilmek adına çok çalışacağının sözünü verdi.


 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2020, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30