Yine başladı menajer oyunları

Eskişehirspor’da Kamal Issah ve Ibrahim Sissoko’ya verilen izin 6 Ocak ve 8 Ocak tarihlerinde sona erecek. Ama oyuncuların isimleri ulusal basında farklı farklı takımlarla yazılıp, çiziliyor...

Yine başladı menajer oyunları

Kamal Issah’ın Pazartesi günü Ibrahim Sissoko’nun da Çarşamba günü Eskişehirspor kampına katılması beklenirken, futbolcuların menajerleri de boş durmuyor. Geçtiğimiz günlerde Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci menajerler tarafından oyuncunun kendilerine teklif edildiğini ima eden açıklamalarda bulunmuştu. Son günlerde de Kamal Issah’ın ismi İstanbulspor ve Boluspor ile yazılıp çiziliyor. Boluspor yönetimi Kamal Issah ile bir görüşmenin olmadığını resmi internet sitesi üzerinden duyururken İstanbulspor bu konuda sessiz kaldı. 

Eskişehirsporlu yöneticiler tarafından Kamal Issah’a ödeme yapıldığı ve bir sorunun olmadığı belirtilirken, Ibrahim Sissoko’ya bir ödeme takvimi sunulduğu ve oyuncudan olumlu yanıt beklendiği söylendi.

Ülkesine her gittiğinde belirtilen sürelerin çok sonrasında kamplara katılan Ibrahim Sissoko’nun yine bu tutumunu devam ettirip ettirmeyeceği merak edilirken, Eskişehirsporlu yöneticiler oyuncular ile sık sık görüşerek oyuncuları bir an evvel kampa dahil etmeye çalışıyor.

Kamal Issah ve Ibrahim Sissoko’nun isimlerinin farklı farklı takımlarla yazılması da Eskişehirspor taraftarları arasında, ‘Yine başladı menajer oyunları’ şeklinde yorumlandı.
 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2020, 18:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30