Yönetim Haluk Levent ile görüşecek!

Taraftar ne isterse bizde onu yaparız diyerek yola çıkan Eskişehirspor yönetimi ünlü ses sanatçısı Haluk Levent'i 19 Haziran'da Adalar'da yapılacak kutlamalara davet edecek.

Yönetim Haluk Levent ile görüşecek!

Eskişehirsporlu yöneticilerden alınan bilgiye göre, Eskişehir ve Türk halkının çok sevdiği şarkıcı Haluk Levent'i  Es-Es'in 54. yaş günü için yapılacak olan kutlamalara davet edilecek. Yönetimin şarkıcı ile temasa geçerek bu daveti ileteceği öğrenildi.

Eskişehirspor tribünleri ile özdeşlenen ve 10 yıldır tribünlerde söylenen 'Tek geçerim' şarkısını sevilen sanatçı Haluk Levent de seslendirmiş, yayınlanan klibin ardından binlerce taraftar Haluk Levent'e kutlamalarımıza katıl çağrısı yapmıştı.

Siyah Kırmızı renklere gönül vermiş taraftarlar sosyal medya hesaplarından Haluk Levent'e çağrı da bulunmuş. Yapılan çağrılarda, "Eskişehirspor tribünleri ile özdeşleşen bu şarkıyı seslendiren Haluk Levent ağabeyimizi tebrik ediyor, başarılar diliyor ve 19 Haziran'da Eskişehirspor'un kuruluş gününde Porsuk Çayı'nda yapılacak olan törende binlerce taraftarın önünde bu şarkıyı seslendirmesini rica ediyoruz. 19 Haziranda sen Eskişehir'e gel Porsukta kurulacak stand üzerinde hep beraber söyleyelim.Bando Es-Es çalsın hep beraber söyleyelim. Biz zaten sözleri ezbere biliyoruz" demişlerdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30