Yönetim listesi oluşturmayacağız!

Eskişehirspor Divan Kurulu Üyesi Fatih Baturaygil, "Trabzonspor ve Boffin dosyalarını kapatmayı umuyorken yapılan bu haberler bizim önümüzü neredeyse kapattı" dedi yönetim kurulu listesi oluşturmaktan vazgeçtiklerini duyurdu...

Yönetim listesi oluşturmayacağız!
banner115

Fatih Baturaygil'in açıklamaları şu şekildedir;

"Tek gayesi Eskişehirspor'u kurtarma çabası olan bizlerin bugün geldiğimiz noktada karalanma çabasını anlamıyoruz. Divan Kurulu olarak başkan adayı çıkmaması üzerine, camiayla tek yürek olarak verdiğimizi düşündüğümüz var olma mücadelesinde tek hedefimiz transfer penceresini açarak Eskişehirspor'a yakışır bir yönetim kurulu oluşturabilmekti.

Bu sebeple; oyuncularımızdan Buğra Çağlıyan ve Uğurcan Semizoğlu konusunda Rizespor başkanı Sayın Tahir Kıran ile bir anlaşma sağlamıştım. Bu konuda önceliği bana ve kulübümüze destek olan Sayın Tahir Kıran'a teşekkür ediyorum.  Bu transferler karşısında kulübümüz 4 Milyon TL kazanç sağlayacak iken, ne yazık ki transfer için Buğra ve ailesini ikna edemedik.  

1 Milyon 750 bin TL karşılığında Uğurcan Semizoğlu konusunda anlaşma sağladığımızda ise bu kez; kendi şehrimizden bir takım kişiler Rizespor ve TFF'ye ulaşarak Divan Kurulunun böyle bir yetkisi olmaması dolayısıyla Yönetim Kurulu oluşana kadar bu transferlerin durdurulmasını sağladılar.

Biz her şeyi gizli tutmaya, bu transfer süreçlerini duyurmamaya özen gösterirken, hatta bu transferler dolayısıyla kulübümüzün önünü açmaya bu kadar yaklaşmışken, bazı gazetelerden şaşkınlık veren tepkiler aldık. 

Onur Arı ve Buğra için Konyaspor ve Rizespor ile görüşmelerimiz halen devam ediyorken ve bu transferlerden kulübümüze yaratabileceğimiz 5 Milyon TL gibi bir kaynakla özellikle Trabzonspor ve Boffin dosyalarını kapatmayı umuyorken yapılan bu haberler bizim önümüzü neredeyse kapattı diyebiliriz.

İyi bir Yönetim Kurulu oluşturmuştuk. Yönetim Kurulu olarak 4 Milyon TL, sponsorlardan  3 Milyon TL kaynak önümüzdeki sezon yaratmışken çıkan haberler neticesinde imza verenler karşısında zor duruma düştük ve ne yazık ki camiamızda birlik ve beraberlik oluşturmak bir yana, takdir göremediğimizi de fark ettik ve bu işten vazgeçtik.

Bugüne kadar yanımda duran ve beni bu konuda teşvik eden başta abim Firuzhan Kanatlı'ya, değerli Başkanım Nebi Hatipoğlu'na, değerli büyüğüm İsmail Ilgaz'a teşekkür ederim. 

Bu süreç beni ve arkadaşlarımı çok yordu. Biz Pazartesi gününe kadar kulübümüzün transfer yasağını kaldırmak için çabalarımıza devam edeceğiz. Umarım Pazartesi günü bir Yönetim Kurulu oluşursa da arkasında duracağız.

Konuyla ilgili detaylı açıklamaları yarın Divan Kurulu Başkanımız Ali Çelikoğlu tesislerimizde düzenleyeceği basın toplantısında duyuracaktır."


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30