Sektör Eğitim
Yayınlama Tarihi 03 Ekim 2019
Telefon +905497499001
Resmi Web Sitesi https://www.tayfunturkaslan.com/
Esasında bu sorunun cevabı; Icegraft Solüsyon Uygulaması'nın hangi maksatla kullanıldığını anlattığımız başlıkta yer almaktadır. Eğer saç kökleri yeterli miktarda değil ise saç ekimi en iyi ihtimalle görsel olarak başarısızlıkla sonuçlanacaktır. Zira bu uygulamada, yeterli kapanmanın elde edilmesi gereklidir. Bunun içinde alınan saç köklerinin mümkün olan en yüksek miktarının korunması ve başarılı bir şekilde nakledilmesi gerekir. Bu sayede daha az çok ile daha fazla kapanma elde edilebilir. Bu nedenle solüsyon, esasında hemen hemen tüm uygulamalarda zorunludur.

Icegraft Solüsyon Uygulaması Riskleri Var mıdır?

Icegraft Solüsyon Uygulaması; saç köklerini veya saç derisini etkileyen bir uygulama değildir. Saç kökleri alındıktan sonra laboratuvar ortamında kullanılan bir karışımdır. Çok düşük ısılarda kuzen bileşenleri bulunan bir sıvı olan solüsyon, saç köklerindeki doku kaybını engellemek için haricen kullanılır. Yani insan vücudu ile herhangi bir teması bulunmayacağından, hiçbir riski söz konusu değildir.

Icegraft Solüsyon Uygulaması saç ekimi başarısını etkiler mi?

Elbette. Icegraft Solüsyon Uygulaması; saç ekiminin başarısını büyük ölçüde etkilemektedir. Bu sorusunun kullanıldığı operasyonlarda çok daha az Saç kökü kullanılarak ve daha az kayıp yaşanarak operasyon tamamlanır. Ayrıca soru istiyorum saç kökleri bekletilirken güçlenmelerini de sağlamaktadır. Yani bu karışım yalnızca doku ölümünü engellemekle kalmaz, dokunun güçlenmesine de yardımcı olur.

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30